Shoei Qwest

Dostlar bu Shoei Qwest'in üretim tarihi neresinde yazıyor yardımcı olabilir misiniz? Bakıyorum bakıyorum göremiyorum?

Xr-1000 ve xr-1100de icligin arkasında yazardı etiket üzerinde

F.B

Shoei qwest ic etiketinde uretim tarihi yaziyor.Ben guneslikli modelini aldim.Cok guzel ve kaliteli bir kask.

Internetten aldığım güneş vizörsüz Qwest kask geldi. Ne içerisinde ne kitapçığında üretim tarihi yazmıyor. Satıcı kutu üzerindeki ürün etiketinde olan QR kodunda üretim tarihi olduğunu söyledi. Kodu okutunca üretim tarihi dahil birkaç bilgi çıkıyor. Bana pek güvenli gelmedi bu yöntem, kask içine yazmak varken neden böyle bir yol izlemişler anlam veremedim.

bende nxr var, kaskın pedlerini cıkardıgınızda içerde tüm detaylar yazıyor kask ile ilgili,hatta hangi inspector tarafından üretim sonu kalite kontrol yapıldıysa onun ismi bile var. benım kaskı m satao kontrol etmıs

Son düzenleme:
Qwest modellerin center padi çıkmıyor sadece yanaklar çıkıyor,o yüzden oraya bakamadım. Dediğiniz yerde olması daha anlamlı.

beyler qwest kask için en uygun siyah vizoru nerden alabilrim. Tr'de çok pahallı, aliexpress gibi sitelerden alınır mı ?

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Madem qwest konuşuluyor, kamera kullanan var mı bu kaskta? Nereye monte ettiniz?

Mat olması kamera bağlantısı için sıkıntı mıdır?

ahe

Qwest modellerin center padi çıkmıyor sadece yanaklar çıkıyor,o yüzden oraya bakamadım. Dediğiniz yerde olması daha anlamlı.

Elinizle biraz kaldırın arkadaşın attığı fotoğrafın aynı yerinde duruyor bende qwest kullanıyorum merak edip baya bi binciklamıştım bulmuştum en sonunda :queen:

burda hazır konusu varken yeni açmak istemedim.

shoei qwest ile ilgili olarak internette bakıldığında kaskın tc-1 / tc-2 / tc-3 /tc-5 ve tc-10 gibi türleri var. bu rakamlar ne anlama geliyor bilen biri var mıdır? kesin bir bilgi bulamadım. bana üretim yılları ile ilgilidir gibi geldi ama kocaman soru işareti bende.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

[/COLOR]

shoei qwest ile ilgili olarak internette bakıldığında kaskın tc-1 / tc-2 / tc-3 /tc-5 ve tc-10 gibi türleri var. bu rakamlar ne anlama geliyor bilen biri var mıdır? kesin bir bilgi bulamadım. bana üretim yılları ile ilgilidir gibi geldi ama kocaman soru işareti bende.

Bunu ben de merak ediyorum. Fiyatları arasında ciddi farklar var.

Onlar renk ve grafik kodları hepsi aynı kask. Düz renkler herzaman daha uygun shoeide. Haricinde herkask gibi qwest modelinin içindede üretim tarihi yazar daha önce çıkarılmış ve düşmüş olabilir. Sol kulak pedinin üzerindeki üst pedi hafifçe kendinize dogru çekin hemen altında üretim tarihi yazan etiketi göreceksiniz. Bilip bilmeden yanlış yönlendirme yapmayalım. Shoei tüm kasklarında bu etiketi kullanıyor.

bende bilmediğim için sordum sayende de şu an öğrenmiş oldum. ortada yanlış yönlerdirme olsa evet bu böyle derdim. sağol bilgi için.

bende bu kasktan aldım . bollaşıyor yorumlarına istinaden 56-56.5 kafa ölçüme S beden aldım deneyerek. bakalım tecrübe edicez.

Bugün ben de S bendenini aldım. Üretim yılını kontrol etmedim. Biraz sıktı ama mağazada on dk boyunca dolaşınca nispeten daha rahat hissetmeye başladım. Zamanla açılıp tam oturacak belli ki.
Yaptığım tüm araştırmalar beni bu kaska yönlendirdi. Umarım ne kadar güvenli olduğunu öğrenmem gerekmez.

Bugun bir 20 km yol gittim geldim , toplamda 40 km. Her yerini sarıyor kafamın noktasal baskı yok. Çenemi çıkarınca bir uyuşmuş gibi hissettim ama kısa sürede geçti , pedler alıştıkça tam ayarında olacak ins . 110 dan sonra hava kanalları acıktı ama arka tarafı açmayı unutmuşum rüzgar sesi vardı ama büyük ihtimal kışın daha sessiz olacak havalandırma kapalı iken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar