İstersen, ucuza mal edip yeterli sayıda satabileceğini kestirirsen üretirsin.kısıtlı bilgimle yorumluyorum
8 katmanlı pcb, her katmanın veriyollarının tasarımı, elektronik parçalar, konrolcüler felan derken bir modern bir anakartı üretmek için 100 lerce mühendisin yüksek teknolojinin imkanlarıyla ve geçmişin muazzam tecrübesiyle bir araya gelmesi gerek
bunun çipset lisansları konusu var daha
geçen, bilgisayar işi yapan arkadaşın eline, el altından üretilmiş; 2. nesil i serisi mobil işlemcileri takabileceğimiz markasız bir masaüstü pc anakartı geçti ve çalışıyor
çinli bir firma mı tasarlamış yoksa bildik üreticilerden biri el altından mı üretmiş bilemiyorum (geçmişte buna benzer şeyler oldu)
ciddi teknoloji gerekiyor bu işler için ve bu teknoloji yok ülkemizde maalesef
kulağınıza küpe olsun; mevcut milli seferberlik(!) ortamının gazıyla ne gibi fırıldaklar çevrilebileceğine örnek olarak alın bu meseleyi
aselsan, fnss vb kuruluşların çabalarını hariç tutuyorum; çoğu özel sektör yahut propaganda araçlarınca abartılı biçimde yapılan bazı duyuruları böyle okuyun
bu gerçek mi bilemiyorum, örneğin:
https://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2017/01/16121231/C2SCYNOXEAEeU84.jpg
yapmışlarsa bu, yüzyılın palavralarından biridir mesela
sizleri, sahip olmadığımız bir güce inandırmaya kalkanlar varsa, ayık olun, hiç iyi bir niyetleri yoktur
tersi de geçerli. yapılan işleri, mevcut gücümüzü küçümsemek te olmaz ve bu da iyi niyetli bir yaklaşım değil
Çüppeli hocanın hocası pişmiş tavuk kemiğinden canlı tavuk çıkarabiliyorsa bu genç de haydi haydi çekmeceden yerli anakart şeyttirebilir yani..
Hem de çift taraflı maskeli-baskılı montajlı Mini ITX bordu şakkadanak basıp delip dizip montajlamış.. Laboratuvar güç kaynağının üstündeki skop boşta, gözümüzden kaçmadı...
çüppeli değil Cübbeli bahsettiğin olay koca evliya Abdulkadir geylanşi hazretlerinin bir kerametidir. bu adamın sahtekarlığıyle ne alakası var?
çüppeli değil Cübbeli bahsettiğin olay koca evliya Abdulkadir geylanşi hazretlerinin bir kerametidir. bu adamın sahtekarlığıyle ne alakası var?
İstersen, ucuza mal edip yeterli sayıda satabileceğini kestirirsen üretirsin.
8 katlı değil 16 katlıda üretirsin. 15 sene önce 4 katlı PCB ürettim, özel bir endüstriyel devreydi.
Yeter ki işe odaklan, bir-iki kişide altından kalkar, yine bir arkadaşım kısa sürelerde benzer mikro kontrolör kullanılmış bir ana kart yapmıştı.
Geliştirilse bilindik işlemciler kullanılsa al sana PC ana kartı.
Tabii böyle 18 yaşında hiç tecrübesi olmayan bir uyanıktan beklemeyeceksin.![]()
Gel ben sana bi keramet gösterecem. 1-2 akrabanı da yanında getirmen gerekiyor ama.
Şimdi bir dakika yanlış mı anlamadım acaba?Bahsettiğiniz adam tavuk kemiğinden canlı tavuk çıkartıyor.Yanlış bilmiyorsam İslam'da yaratma yeteneği sadece Allah'a mahsustur.Ve insanlar tavuk kemiğinden canlı tavuk çıkaran bu adamı Allah ile bir tutuyor?
Şimdi bir dakika yanlış mı anlamadım acaba?Bahsettiğiniz adam tavuk kemiğinden canlı tavuk çıkartıyor.Yanlış bilmiyorsam İslam'da yaratma yeteneği sadece Allah'a mahsustur.Ve insanlar tavuk kemiğinden canlı tavuk çıkaran bu adamı Allah ile bir tutuyor?
elektriğe yılbaşından bu yana ne kadar zam geldiğini net hesaplayabilecek olan var mı ?