Başlığı görünce "aha yine gezmiş " diye düşünüp işi gücü bıraktım ve konuya baktım. Yine mükemmel gezi. Forumda en sevdiğim gezileri sen yapıyorsun abi. Kimsenin yapmayacağı şekilde.
Amacım motosiklet hevesimi gezerek tatmin etmek. Yazdığım yazılar ve fotoğraflarla bunları sizlerle paylaşmak sizlerin harcadığı zamana, gb lara layık olmak. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Ilham verici, hayranlikla okudum. Tebrik ediyorum.
Kazasiz belasiz nice gezileriniz olsun insallah
Eliminden geldiğince kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Tebrikler bizde 200-300 km gidince kendimizi gezmiş sayıyoruz.
Olayı sadece kilometre bazına indirmek eksik olabilir. Gezi kısa olabilir ama niteliği farklıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
walla gerçekten güzel, tebrikler. ben Suzuki ile geziyorum yoruluyorum. Gecen hafta Sinop-Ankara yaptım 1120 epey yoruldum. Yurt dışıda istiyorum ama gözüm kesmiyor açıkçası

Yolunuz açık olsun
Gezmenin insanın kendine yaptığı manevi bir yatırım olarak görüyorum. Yurt dışı hiç seyahat etmediyseniz şiddetle tavsiye ederim. İlk seferde tur şeklinde olabilir fakat ondan sonrakilerin kendi başınıza olması daha güzel oluyor şahsi düşüncem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Bizim köyden geçmemişsin,darıldım abi
Yahu beni öyle zor durumda bıraktın ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali şimdi ben ne cevap vereyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
Ben gezmek istiyorum da yinede büyük cc başa gelebilecek bela ve kazalardan kurtulmak için gerekir diye düşünüyorum. Artı kilolu olunca ve sizin gibi malzeme alınca motorun canını alırım diye korkuyorum. Birde yalnız gitmem oralara babamı da götürürüm diye düşünüyorum. (Babam arnavutça biliyor ben yalnız gitsem anlaşması zor olabilir oradakilerle) Yoksa ccnin önemi yok gibi.
Kendi şartlarına göre seyahat etmelisin benim ki ortalama şahsi düşüncem. Babanızla seyahat etmeniz daha güzel olur fakat dil konusunu takmayın balkanlarda Türkçe bilen çok. Bazen dil bilmemekte çok eğlenceli oluyor. Niyetiniz varsa fazla ertelemeyin ve çıtayı da fazla yükseltmeyin yoksa hep bir şeyler eksik kalır.