Teşekkürler hocam bilgi için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Merhaba dostum. Rodaj dönemi boyunca yüksek hız ve devirlerde kullanmamak gerek diye biliyorum. O ışık ta hatırlatma niteliğinde. Rodaj sonrası istediğin devir aralığına ayarlayabilirsin. Ben motosikleti teslim alırken 90-95 gibi hızları geçmememi tavsiye etti servisteki yetkili. Devir olarak ta 6-7 bin aralığını geçmemek birde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Arkadaşlar linkteki gibi yada daha farklı koruma demiri uygulayan varmı aramızda. Fotoğraf paylaşımı ve memnuniyet olarak yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..
https://urun.n11.com/koruma-demiri/cb-250-r-motor-koruma-demiri-P274110094?recId=jl3lfl60-eyr3pbzzyze-S.W_DET_ALSO_LOOKED.C.c37_a62-1ri1fnz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
Arkadaşlar zincir yağlamak için benzinliklerde bulunurmu acaba yağ. Sorumu mazur görün ilk motorum![]()
Yok olmaz akaryakıt istasyonunda. Kendiniz mi yaglayacaksiniz