Plakamı düşürdüm.

Bende geçen aylarda düşürdüm. Arkadaşların söylediği gibi 150 civarı tl ye hallettim.
Size bir tavsiye;
Yeni aldığınız plakanızın arkasına “asetatlı çıkmayan kalemle” numaranızı yazın. Düşürdüğünüzde belki iyi niyetli birine denk gelir arar sizi.

10 numara 5 yıldız fikirde ben birgün bu işlerle uğraşmak için haryacağım zamana kuzıyorum. Benimsemiştim 3harf 3rakam plakamı. Şimdi motorumuda tanımam belli bir süre. Arkadan plakayı görünce :queen:

10 numara 5 yıldız fikirde ben birgün bu işlerle uğraşmak için haryacağım zamana kuzıyorum. Benimsemiştim 3harf 3rakam plakamı. Şimdi motorumuda tanımam belli bir süre. Arkadan plakayı görünce :queen:

Benim gözlerimde eski plakamı arıyor, her motosikletli görünce...acaba emniyet yeniden tahsis etti mi diye :))

Şimdi Beşiktaş trafik tescilden çıktım. Motora yazılan adres neresi ise oradan çıkartacaktasın. Sistem izin vermiyor böyle dedi. Başta inanmadımda adam bomboş yer senin işini yapsam ne olur? Yapmasam ne olurki? Deyince inanıverdim. Şimdi işten izin almak zorundayım ve şu hafta herkes izinde die zor. Böyle sürersem ne olur? Cezayı kitler trafikten men ederler dedi. Zorla illegal app plaka işini düşürecekler -.-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar