Başlıklara tüm yazanlarla ilgili genelleme yapmışsınız direkt olarak kime ne yazıyorsanız belirtin daha doğru olacaktır,yakışıksız olmuş, başlığa yazmış birisi olarak; kendimi bildim bileli birey olmaya çalıştım, müdür, aile,saygın olarak lanse edilen ünlü birini rol model almadim, siyasi figürler bana bişey öğretemez, benim beynim bana yeter, herhangi bir koroya veya gruba çocuk yaşta bile dahil olmadım olmam..Ne hakla koro ve borozancilikla suçluyorsunuz başlığa yazmış birisi olarak beni? Topluluğa dahil olununca iyi hissettiğiniz için herkesi topluluk içinde mi sanıyorsunuz yoksa? Siyasi fikirlerin bu tür ortamlarda değişmeyeceğine inandığım için yazmadım, yazmayı da düşünmüyorum...
Basitçe soyliyim fikrimi, trafik iyi gidiyor diye haber olmaz dikkat edin, kaza olduğunda haberlere çıkar herkes dikkat kesilir. Kışin motosikletle yola çikmadan mi hava durumuna bakiyorsunuz, yoksa boyle durağan tekduze gunlerde mi? Dolar düşüyorsa yazanların azalması da normaldir, anormal olan sert hareketlendir, bu konuda yazabilecegim sey çok fakat gerek yok, durum tespiti mi yanliş olan..Benzin meselesinde evet, dünyanın en pahalı veya en pahalıya yakın benzinini kullanmak istemiyorum ve istediğimi belli çerçevede yazabilirim..Hem pahalı benzinden devletimiz daha fazla gelir elde eder fena mı..
Aslında millet sinirinden eğlenceye vuruyor konuda ne yapalım, arttı ama...ile başlayan, motosikletler aşırı zamlandı ama...ile başlayan hoş avuntular mi yazılsın.
Ben herşeyin ortada olduğunu varsayıyorum, kasmaya gerek yok fazla..