Bu ürün tekrar stoklara girmiş sanırım millet. nc700/750x face grubundaki paylaşıma göre 16 tl. Bilgilendireyim dedim.
Kaçırmayın derim.
hemen bakalım
link atsana bulduysan ben baktım ama bulamadım.
Online alamıyorsunuz arkadaşlar, Hangi Rossman'da vardır/kalmıştır bilgi yok, gidip bakmanız lazım. Ben Ankara'dayım ve Ankara'da Metromall Rossman'da yoktu. Bakmaya devam edeceğim diğerlerine. İstanbul'u hiç bilmiyorum.Link bulan paylaşa bilir mi?
Sizin bahsettiğiniz 75tl olanı diğer arkadaşın da dediği gibi şişme yatak olanı.Geçen gittim mağazalarına sordum bu ürün dediler ama fotodakilerden daha büyük gibi geldi fakat fiyatı 75 tl idi
Antalya ışıklar Rossman'da var, burada okuyunca bende aldım. Artçım seleden çok şikayetçi idi, kullandıktan sonra bayağı rahat ettik. Sabitlemenin çaresine bakıyorum şimdi, kenar boşluklarını delmeden lastik dikebilir ve ucuna da kanca takabilirsem onuda hallederim. gerçekten işe yaradı tavsiye ederim. Bu arada 16 tl'ye aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
sele üstü kılıf alırsanız eğer,skooterlarda kılıf altında iyi duruyor. bi görselde denk geldim
Gören eden olursa haber etsin de benim artçı için lazım![]()