- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar merhaba
İki arada bir derede kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Çeşitli cc lerde küçük, büyük motorlarım oldu ve artık 250 cc nin yeterli olduğunu düşünüyorum. Aklımda sym wolf ve Benelli tnt 25 var. Sym sorunsuz görünüyor ama parça fiyatları çok yüksek. Tnt 25 de ise kronik bir kaç sorun var. Bu ikisini kiyaslayabilecek kullanıcılar varsa memnun olurum. Sym nin arka kuyruk ile lastik arasındaki mesafe çok mu yakın, iki kişiyle sıkıntı olur mu? Yine fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla alt sakal ile yer arası da çok yakın gibi sanki. Kasislerde ya da kaldırım çıkarken altı çarpıyor mu (Sakalı sökerim gerçi bu o kadar sorun değil) Şimdiden teşekkür ederim
Tnt 25'lerde ilk gelen partide sargı problemi vardı ama sonraki serilerde giderildi. Ben Wolf kullanıyorum, artçıyla bir problem yaşamadım. Kasiste alt sakalı da hiç vurmadım. 2 motorun da 2. elleri 250'lik bir motora göre uygun fiyatlara satılıyor. 4 ay ve 9000 km.dir SYM Wolf kullanmaktayım bir problem yaşamadım, defalarca da İstanbul dışına çıktım. Çok devirli kullanmadığında 100 km.de 3 lt gibi sınıfına göre düşük değerlerde yakıt tüketimi var, daha az yaktıran da biliyorum, tapagaz gitsen de 4 lt.nin çok üzerine çıkmıyorsun genelde. Tek silindir motor her ne kadar millet titreşim yaşamasa da peg.ler, artçı selesi ve gidonda titreşim var. Gidon titreşiminden ellerim eski motorumdaki gibi uyuşmuyor ama aynalarda görüş azalıyor. Malzeme kalitesi olarak ben Wolf'ü daha kaliteli bulmaktayım ama Tnt 25 de kötü değil. Wolf'ün yedek parçası pahalı deniyor ama yağ filtresinden amortisöre , fren balatalarından zincir dişliye kullanabileceğin birçok muadil ürün var. Ha depoyu falan parçalarsan elbet yeni bir depo siparişi vermen maliyetli olacaktır. 2 motorun da epey kullancısı var her ne kadar Sym'ciler burada değil Facebook gruplarında aktifler. Soracağın bir soru olursa çekinme. Tnt 25'e Kuba servisleri baktığından servisleri daha yaygın ama İstanbuldaysan Sym'nin de burada iyi servisleri var.