Caddebostan beltur'un çılgın apaçilerine duyuru.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Arkadaşlar şimdi burayi herkes bilir motorcularinda uğradığı guzel bir mekandir.Ancak son zamanlardaki apaçi gençliği yüzünden insanlar artik serseri,pislik,hovarda gozuyle bakiyor motorculara ve haklilar.

Kafenin onunde cocuklar olmasina ragmen stoppie yapan pcx ler,teker yapmaya calisanlar,kesiciye sokmalar,ara gazi vermeler yuzunden duzgun adabiyla gelen motosiklet suruculeri bu apaciler yüzünden kotu bir duruma düşüyor.

İlerde komple motosiklet girişi yasaklanicak bu yuzden ve kurunun yaninda yaş'da yanacak.

Bu (ŞAHSEN)beni rahatsiz ediyor.

O yüzden burdan apaçi arkadaşlara sesleniyorum gidin boş egonuzu lutfen kendi aranizda tatmin edin ve etrafinizdaki insanlari ne tehlikeye atin nede gerçek motosiklet sürücülerine laf getirin burda.

Sayelerinde hiç gitmediğim bir yer haline geldi. Bisikletle geçerken, bisiklet yolunda tepeme çıkan bir şerefsizi bulmaya giderim bir ara. Önce biraz ıslatıp, sonra denizde ıslatmaya devam edeceğim.

Edit : Bisikletle giderken tepeme çıkan bir öküzden bahsediyorum bu arada.

Son düzenleme:
Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
bostancıdakine inin daha sakin sıfır motor :)

Basketbol sahasi olsa :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Sayelerinde hiç gitmediğim bir yer haline geldi. Bisikletle geçerken, bisiklet yolunda tepeme çıkan bir şerefsizi bulmaya giderim bir ara. Önce biraz ıslatıp, sonra denizde ıslatmaya devam edeceğim.

Edit : Bisikletle giderken tepeme çıkan bir öküzden bahsediyorum bu arada.

Onlar ayrı bir dünya zaten bisiklet yolunu sahiplenip millete atar yapanlar.

sözüm başlıktaki bahsettiğiniz kişilere: bir insan kendisine ve dahi 7 sülalesine küfür etttirmekten neden hoşlanır ki?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar 1-2 ay sabır, sonbaharın gelmesi yağmurların başlamasıyla o "vututuuuu"lar sonlanır..

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
bu ülkenin yüzde 50 si kendini .... yaptırmaktan neden hoşlanıyorsa o sebepten olabilir.

+ sadist ve onur yoksulluğu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

sözüm başlıktaki bahsettiğiniz kişilere: bir insan kendisine ve dahi 7 sülalesine küfür etttirmekten neden hoşlanır ki?

beşiktaş sahildeki köprü altıda aynı artık motorla inmiyorum oraya park etmiyorumda.. sırf ordaki kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden.

birde sırf bunlar yüzünden artık beşiktaşda milletin insanların esnafın şikayetlerinden ötürü sık sık sadece motorsikletlilere özel çevirmeler yapıyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar