Mt İzmir 1.yaş günü (resimler Sayfa 1 ve 4 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar gerçekten güzel geçmiş...Nice senelerimize
Bazı sebeblerden dolayı katılamadım çok isterdim olmadı malasef :pale:
Görüşmek dileğiyle :rendeer:

bendeki resimler cuma günü akşamı burada olacak takip edin bendekiler damar resimler:cherry: :mrgreen: :queen: :rendeer:

çok süper bir gün olmuş. ben okulum yüzünden çok istememe rağmen gelemedim:pr:

kenan abi, murat abi, güldemet abla, onur abi ve diğer tüm izmir mt üyelerine selamlarımı yollarım. seneye ben de gelicem :cherry:

kenan abiye geçen geldiğimde zaten çok yük oldum. bi daha gelmeye yüzüm olsun biraz bekleyelim:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Egelim
fotografları dört gözle bekliyoruz,

@kırmızı
O fotografları da mutlaka görmem lazım, bi ara hatırlat bakayim. :wiinkk:

@kuvva ve aakrep
Güzel ve tatlı yorumlarınız için teşekkürler, sizleri istanbulda da ağırlamak isteriz.

Bitti
:rendeer:

Kelimelerin kifayetsiz olduğu an işte böyle bir şey..Hepinizi çooook seviyorum..
Biz birbirimize koşulsuz düşkünüz..koşulsuz paylaşıyoruz dostluğumuzu..canlarım..
Zühtupaşa,görmeden sevmiştik ya tanışınca sana hayran olmamak elde değilmiş,iyi ki geldin.iyi ki de Ziya yı da getirdin..TAİ sen ne sevimli ne dost canlısı biriymişsin..PAŞAM fotoğraflar içinde ayrıca teşekkür ederim.Bunu saymıyoruz tekrar bekleriz.Çok güzel anılar bırktınız bizlere..kulaklarınız çınlıyor mu?
Kırmızı,Vedatkaya,İskender..sizlerde bizler için kmlerce yol geldiniz..hepinizi çok seviyorum.harika insanlarsınız.sizlerle beraber olmaktan ve sizleri yakından tanımaktan onur duydum.
Rahmi abicim,sana ne demeli ?Derya gibi engin yüreğini nasıl anlatmalı?sanıyorum o sıcacık gülen gözlerinlden tanır herkes seni..ellerine sağlık..hürmetler..sevgiler kucak kucak..
Selaattin abicim,Kerime ablacım sizleri de çok sevdik.hoş sohbetlerinizden sanıyorum artık vazgeçemeyeceğiz.bundan sonra MT iZMİR gezilerinde sizleride yanımızda götrmek ister sevgi ve saygılar sunarım..
Şimdi......gelelim..benim fedakar,vefakar benim can dostlarım İzmir MTnin vazgeçilmezleri..yıldönümüze gelen ,gerek gelemeyip telefon ve telgrafla katılan tüm arkadaşlarıma gönulden teşekkür ederim.sağolun..iyi ki varsınız..Hepberaber nice yıldönümlerine..
SON OLARAK..Bizi bu organizasyonun başından beri desteklerini esiegemeyen ve yıdönümü gecesi gerek gönderdikleri çiçeklerle ve telgraflarla bizleri onurlandıran site adminimiz ERHAN ERDİLve yönetimdeki tüm moderatörlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.saygıve sevgilerimi yolluyorum..

Sevgili Güldemet (aakreeep) ve Murat ( kuvva ) Kardeşim ben bişey yapmadım bana bir iş bırakmadınız saolun . Herşey sizlerin varlığı sayesinde gerçekleşti.İzmir MT gurubu olmasaydı böyle bir şeyin gerçekleşmeside mümkün olmazdı Hepinizi çooooooook seviyorum:rendeer: :rendeer:

ne demek KIRMIZI siz gelin yeterkı.. Yalnız bısey soyleyecegım benım cakmak sen de mı kalmıs acaba :mrgreen: :pr: :queen: bulamıyorum da :cherry:

ne demek KIRMIZI siz gelin yeterkı.. Yalnız bısey soyleyecegım benım cakmak sen de mı kalmıs acaba :mrgreen: :pr: :queen: bulamıyorum da :cherry:

demek oylee erhann:salut: :salut: :salut:
ne kıymetlii cakmışş yauuw:pale:
hem bana gazı bitmiş çakmak verr :queen: :queen: sonra bide bıdı bıdı yapp ohh wallaa:wiinkk:

bak gelirim orayaa

benimle uğrasmak otobanda gazlamaya benzemezz :bounce:

naberrrrr:p

@Egelim
fotografları dört gözle bekliyoruz,

@kırmızı
O fotografları da mutlaka görmem lazım, bi ara hatırlat bakayim. :wiinkk:

@kuvva ve aakrep
Güzel ve tatlı yorumlarınız için teşekkürler, sizleri istanbulda da ağırlamak isteriz.

Bitti

Thai kardeşim beni davet etmemişsin hele o gün gelsin bacadan girerim içeri merak etme:salut:

işte ben egelim(bedri)deki 1 yıl resimleri forrap ve ben migrostan beraber çıktık 2 motor olarak:rendeer:

forrap ın arkadaşı emrah(küçük emrah değil ama yanlış olmasın):cherry:

işte gümüldür semalarında molamız:rendeer:

işte o güzel virajlar ve ben:cherry:

ve oteldeyiz hazırlandık deniz kenarında resim çekildik:cherry:

işte egeknn kenan abinin bana olan bira borcunu ödediği resim sağol kenan abi hiç gerek yoktu hatta bide jest yaptı forrap la emraha da ısmarladı ne kadar iyi bi insan bizim bu mod ya:cherry: :mrgreen: :rendeer:

işte geceye hazırlanmak için odaya gittik 3 kafadar :cherry: :rendeer:

bu resim yorumsuz:cherry:

10 dönüm bostan yan gel yat bedri:cherry: :rendeer:

işte gecenin assolistleri ben egelim(bedri):cherry:

forrap'ım(tuncer'im):cherry:

bu da emrah bu resim için bana kızma emrah başka resmin yok 3.kafadar nerde diye soracaklar çünkü mecburum bu resmi basmaya:cherry: :mrgreen: :rendeer:

işte bu gecenin şerefine kaldırdık ilk kadehimizi:cherry: :rendeer:

dikdörtgen masa mt'cileri:cherry: :mrgreen: :rendeer:

işte mt böyle kopar koptumu:cherry: :rendeer:

eh bize müsade biraz havuz başında takılalım dedik ve şenzlonglara gittik ve orada aziz muhterem otelin bi amca olan otelin bekçisi recepcion un babası isimsiz kahraman amcayla tanıştık :cherry: :mrgreen: :rendeer:

uçuşa geçtiğimiz resimler örnek 1(forrap sakın sil deme silmicem):cherry: :rendeer:

örnek 2:cherry: :rendeer:

biz 3 kişiydik tuncerhan,bedrican,emrahım:cherry: :rendeer:

işte yavaş yavaş her şeyi ikiz gördüğüm anlardan bi foto (şarap fena çarptı):cherry: :mrgreen: :rendeer:

havuzbaşı fondip dakikaları:cherry: :rendeer:

işte bu an benim bittiğim ve gecenin de bittiği an çünkü bu resimden sonra soluğu odamızdaki lavaboda aldımve sızdım :cherry: :rendeer:

tuncerin de ben den kalır yanı yoktu tabi:cherry: :mrgreen: :rendeer:

sabah oldu ayıldık işte kahvaltı:cherry: :rendeer:

işte otelin dışına çıktık ve motorlarla resim çekildik:cherry: :rendeer:

bunlar da değişik tarz fitness motorlar:cherry: :mrgreen: :rendeer:

hamamdayız çok soğuktu üstümüzü çıkarmadık:cherry: :rendeer:

işte havuzzzzzzzzz:cherry: :rendeer:

işte havuz un dalton kardeşleri:cherry: :mrgreen: :rendeer:

motosiklet.net tutku yaratır çok doğru bu siteyi oluşturanlara sonsuz teşekkürler:rendeer:

ve artık yoldayız biz 2 grubuz apv41 (cengiz),ümmet perkitan,egelim(bedri),forrap (tuncer ve arkadaşı emrah) urla çeşmealtına güreli(rahmi)abinin mangal partisine gidiyoruz:rendeer:

apv41 (cengiz):rendeer:

rampalar çıkışına kızlar duruşuna hayran:cherry: :mrgreen: :rendeer:

gümüldür çay molası ve büyük üstat ümmet perkitan:rendeer:

burdan sonraki resimlerin devamı yarın:rendeer:

Moderatör (forrap)
Bedriiiiiiiiiiiiii olum bunların intikamı acı olacak ben o kadar diyorum:cyclopsan Allah seni bildiği gibi yapsın.Bi daha senin makinanla foto çekilmiycem:p Ne kadar şebek halimiz varsa yansıtmışsın ne diyim:)İşin güzel yanı senin fotoların hepsi maaşallah güzel olanlar:pHani nerde kafanı klozete soktuğun foton?:p Neyse artık...Eline sağlık:cat:Fotoların devamını bekliyoruz(nasıl olsa artık koyabileceğin şebelek foto kalmadı.Tabi o bi kaç fotoyu koymayacağını varsayarsak:mrgreen: )Bir de dostum grup olarak olduğumuz fotolara ağırlık ver yarın,bunlar sırf bizim fotolar gibi bişey olmuş...Bekliyoruz:cat:

bedri sen 1 biradan sonra tıkanıyodun burdakilerden sonra düşünmek bile korkutucu geliyor :p ehuehuehue.... resimler güzel özellikle forrapın ucarkene halini çok beğendim helal olsun ona :)
yanlız forrap sen race motor üzerinde poz verememişin esas onun üzerinde uçarkene poz verecektin ;) :p
gidip görmüş kadar olduk fotolar için tşk ederiz bedri

forrapım tuncerim sen fotojenik değilsen makina ne yapsın ben ne yapayım :cherry: :mrgreen: :rendeer:

Moderatör (forrap)
forrapım tuncerim sen fotojenik değilsen makina ne yapsın ben ne yapayım :cherry: :mrgreen: :rendeer:

Egelim Bedrim uçarken nasıl bir fotojeniklik bekliyodun ki:queen: Ben sadece bunları siteye koyma demiştim sana:p Neyse artık olan oldu.Ama şunu bilmeni isterim ki RÖVANŞINI FENA ALICAM:pr:

resimler harika olmuş güsel bi geceymiş nice yıllara :wiinkk:

forrap abi ii uçmuşsunuz:queen:

gelmiş kadar olduk :)

Moderatör (forrap)
Bedri aleme madara ettin bizi:pr::pr: Şu günden sonra karizma adına hiç bir varlığım yok şu sitede:pr::p

delikız ve burka iyi yorumlarınız için sağolun :rendeer: forrapında sözlerini dikkate almayın biraz bunalımda da kendisi ne dediğini bilmiyor:cherry: :rendeer:

Moderatör (forrap)
ulen bedri hep kendi resimlerinizi koymussunuz..yokmu baska resim..:p

Koymuşsunuz değil,koymuşsun.Başka resim olmaz mı,var var ama o gidip garip garip fotoları koymayı tercih ediyo::123434:: Bedri kalan fotoları atacak sanırım bu gün.Fuardakileri felan atar heralde,demi Bedri?

evet kaldığımız yerden devam ediyorum işte ben ninja bedri urla yolundayım:cherry: :mrgreen: :rendeer:

gözümün altına 80 le giderken arı açptı ve ağrı yaptı benzinlikte mola verdik olaydan hemen sonra:cherry: :mrgreen: :rendeer:

güzelbahçe lambalar:rendeer:

güzelbahçe sahil:rendeer:

güzelbahçe manzara:rendeer:

çeşmealtı yolları:cherry: :rendeer:

çeşmealtı hatırası:cherry: :rendeer:

işte güreli(rahmi) abinin evi ve mangal partisi:cherry: :rendeer:

rahmi abiye mangal için teşekkürler ve izmir dönüş resimleri:rendeer:

ve izmir de fuardayız lunapark ve radar:cherry: :rendeer:

işte radar dan sonraki halleri bu arada babyfaca bak senin resimlerinde varmış yok diye yakınma sonra:cherry: :rendeer:

işte uçan halııııııııııııııı ses tellerim aşındı bağırmaktan :cherry: :mrgreen: :queen: :rendeer:

çarpışan oto ve ömer abi kendini fazla kaptırmış:mrgreen: :queen: :rendeer:

işte the and katılan herkese tekrar tekrar teşekkürler bizi yalnız bırakmayan istanbul ve manisa grubuna da ayrıca teşekkürler:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar