ikili ilşki konusunda yardımınız ricadır arkadaşlar

Katılım
31 Mar 2016
Mesajlar
25
İyi akşamlar arkadaşlar.

Sevdiğim kız ile eski otelden tanışıyoruz ben resepsiyonsit,o ise aşçı idi. Ben 1988 doğumluyum, aramızda 7 yaş fark var.Başta her şey güzel gidiyordu.

Ben yeni otele başlayana kadar arkadaş olarak şamata muhabbet gırgır yapıyorduk. Ben otelden ayrıldıktan sonra dışarda buluşma teklif ettim o da kabul etti. 1 buluşma 2 buluşma derken ondan hoşlanmaya başladım. Kendisine kalıcı ilişki arıyorum herseyim var, artık yuva kurmak istiyorum dedim. Kendisine anlattığım gibi hemen evlilik değil biraz vakit geçirip tanımak istediğimi, beraber ilişkimizi yaşayıp sonra akıllarımız uyuşursa evleneceğimizi söyledim. Ürkütmek istemedim hemen üstüne yapışmış gibi olmak istemedim. Zamana bırakalım dedi bende zaman ne dedim farklı otellerdeyiz. Tabi bu arada hanımefendi kimseyle çıkmadığını kimseyi sevmediğini söylemekte.

Erkek kankasının problemli olduğunu ve azcık arkadaşım olduğunu, ayritten kendisinin de evlenmek istemediğini dost hayatı takılacağını anlatmaktadır. (Bu nasıl bir cümle anlamadık)


Bir gün canıma taketti. Oda benden hoşlanıyormuş fakat her şeye sorun çıkaracağını, buna hazır olup olmadığımı sordu. Ben ise kolayı herkes yapar önemli olan zor olanı yapmaktır sen bana güven ben buradayım dedim. Günler geçti buluşmalar derken sevgili olduk,el ele gezmeye başladık. Sevgili olduğumuz ilk günden sonra kendisine telefonla günaydın mesajı attım fakat hiç cevap yoktu sonra, dayanamadım aradım ve dedim ki herhalde yoğunsun açmadığına göre?? Yok ya ne yoğunu telefona fazla girmiyorum dedi sonra onun kardeş gördüğü çocuğun ise, ondan hoşlandığını bildiğim çocukla (iş arkadaşı aynı mutfakta çalışıyorlardı) devamını sığmadığı için cevapta yazıyorum yardımınızı bekliyorum. Kız ise onu sadece kardeş olarak görüyordu. Dedim ki yoğun değilsin niye cevap vermedin sen beni seviyormusun gerçekten dedim, akşama konuşalım dedi ve aramadı. Sonra mesaj attım yazdım niye böyleyiz diye ne oldu diye, bu arada hanımefendi çıkmadan önce kendisine bulaşmamam gerektiğini yanacağımı söylüyordu,ben de sonunda sen varsan sorun değil diyordum.

Ben senin kalbine geldim sonunu düşünmeden dedim zamanında. Bizim eski otelin mutfak müdürü görmüş mesajlarımı, beni aradı yok o kız seninle konuşmaz yok o kız seninle konuşmak istemiyor niye anlamıyorsun diye. Sebebi neymiş; ben o kızla tanışmadan önce aynı otelde başka kıza yürümüşüm, sıradaki o demişim.

Allah aşkına kız benim geçmişimi sormadı, bende onun geçilmişinde suç bulmadım. Kalbimde biri olsa onu niye seviyim, günden beri whatsaptan silip insagramda tuttu, bende geçmişimi anlattım mesaj olarak açmıyor çünkü. Dedim ki şununla konuştuğumda sen bu otelde yoktun bile onunla olmadı iki ay geçti hayatıma sen girdin sevgili olduk ben seni aldatmadım telefonum orada mesajlarıma bakabilsin en son ne yazmışım dedim cevap yok yine.

Sonra birkaç gün sonra yazdım dedim ki; akıl var mantık var ben p*c olsam niye hala sana yazıyım niye seni seviyim. Bana sordun mu hiç? Cevap hakkı bile vermedin dedim. Ben başkasını sevsem seni niye isteyim dedim. Aynı oteldeki kızları tavlamaya çalışacak olsam düşüncesiz olmam lazım, otel küçük niye yürüyim.

Seviyorum seni dedim ben senden hiçbir şey saklamadım,sen bana sor ben söylerim ben böyle ayrılığı hakketmedim dedim. Ahım boynunuza dedim. Kız işten ayrıldı başka işte çalışıyor. Bende intsagramda onu özlediğimi anlayacağı mesajlar paylaşıyorum hikayelerime bakıyor sürekli ama hiç bir mesaja cevap yok. Bende mesaj atmıyor ama çok seviyorum unutamıyorum.

Amacı ne bu kızın yardımcı olun bana :(


PS
Konu yönetim tarafından düzenlenmeye çalışılmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
21 May 2018
Mesajlar
772
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Aşk tesadüfleri sever

Hayat tekrarları sever
Yeniden başlamayı"

hayatının küçük bir evresi

belirsizliklere tahammülünü geliştir
 
Katılım
16 Eki 2015
Mesajlar
3,247
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şimdi anlamadı ben. Bu motor 600'lük mü, 1000'lik mi?
 
Katılım
10 Ocak 2017
Mesajlar
3,076
Abicim takıntı haline getirmissin bu tür işlerde kaçan kovalanir sen üstüne gittikçe kızı soğutuyorsun uzun bir sure hiç mesaj atma.
Dönerse senin dönmezse yapacak birşey yok. Denizde balık çok!
 
Katılım
14 Eki 2014
Mesajlar
161
O kizdan sana hayir gelmez usta.kendini yorma bosuna.yeni asklara yelken ac.
 
Katılım
16 Eyl 2011
Mesajlar
627
Okuyup anlayabildiğim kısıma kadar cevap vereyim;

Günaydın mesajına cevap vermiyor, bahaneler üretiyorsa ondan hayır gelmez.
 
Katılım
10 Ara 2015
Mesajlar
5,023
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
gecenin 4'ünde ayakta olduğuna göre senin uyku düzeninde alt üst demektir bu sıralar. bunun çözümü YOK! çekeceksin acını arkadaşım, zor bir durum. Kız ile arandaki elektrik zayıflamış ama benim anlamadığım neden kız sana karşı dürüst olmadı?

senden sıkıldığını neden söylemedi? peki, kız senden sıkılmadı ise neden seninle konuşmak istemiyor?

ne diyelim, bir çok insan benzerini yaşıyor, kimisi daha kötüsünü yaşıyor yani bu durumun verdiği üzüntüden kurtulmanın yolu nedir bilinmez. paşalar gibi çekeceksin üzüntünü, bağrına taş basacaksın.

yani bunları yazması kolay ama ben sana karşı dürüst olacağım :) benzer durumdan dolayı bende üzüntü içerisindeyim o yüzden taa ilk mesajını hiç sıkılmadan okudum. valla normal bir zamanda olsa yüzüne bakmazdım ama dedim ya benzer üzüntüyü yaşamaktayım bende ve insanın uyku düzeni bozuluyor HAYATTAN SOĞUYOR insan. al bu sabah kalktım ama hiç bir şey yapmak istemiyorum hiç bir şey, hayat boş şu anda benim için, var olmak ızdırap. neyse...

insanların zekasını okuyamadığımız için kız adına yorum yapmak zor, ama senden sıkılmışa benziyor.
 
Son düzenleme:
Katılım
15 May 2016
Mesajlar
1,960
Kıza da buradaki gibi yazıyorsan kız okuyamadığından cevap yazamıyordur büyük ihtimalle.
 
Katılım
13 Haz 2016
Mesajlar
4,212
Bu ne ya iş gruba dönmüş 30 yaşında adamsın ciddi düşündüğün kızın yok erkek kankası yok eski müdür.

Oh araya bir de site yönetimi girdi çık Ankara aradan.
 
Katılım
10 Ara 2015
Mesajlar
5,023
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
sosyal deneyi mi var bu işin? gönül bu, seveceği kişiyi bilemiyorsun. diyemiyorsun ki "bu insan sana göre değil, unut onu". onu istiyorsun ama elde edemiyorsun, bir çeşit aciz duruma düşüyorsun ve içinden gelen tek şey ağlamak oluyor çünkü başka bir şey yapamıyorsun.

psikoloğa gideyim desen para gidecek, para sorunu olabilir ve ya parasını geçtim psikolog işe yaramayabilir. adam için şu an psikologluk yapacağız ama kendi söküğümüzü dikemiyoruz o nasıl olacak :)

hiç ağlamam diyen ben artık kendimi tutamaz oldum, iyide geliyor insana rahatlatıyor biraz çünkü ağlarken düşünmüyorsun. içkiye vercen kendini ama devletimiz sağ olsun içki fiyatlarına bakıyorsun sonra diyon "lan zaten 1 aydır işsizim hazır üç kuruşu içkiye verirsem yarın ne yiyeceğim" falan sonra öyle zamanla geçip gidiyor bu durum.

yüksek ses müzik dinlemek çözüm olabilir mi? hatta çalan şarkıya bağırarak eşlik etmekte rahatlatabilir bir miktar? bunlar bana iyi geliyor da başkalarına iyi gelir mi?

bakın hazır konusu açılmışken ben içimi döküyorum, bu konuyu olmasa nereye dökeceğim içimi, ben konu açmıyorum.
 
Katılım
31 Mar 2016
Mesajlar
25
Sayın üye arkadaşlar ben konuyu daha da özetliyorum. Biz kizla cikmaya başladığım gün kizin mutfaktaki arkadaşi kizdan o da hoşlanıyordu.Bizi mutfak müdürüne söylüyor. Ben kizla tanismadan önce başka kişiyle gorusuyodum otelden ve sevgili olmay arkadas kalmıştık. sen git bunları kiza anlat. Bende kiza yazdimki ben hic sana yalan söylemedim gecmisimden dolayı beni yargiliyorsun ve cevap hakki bile tanımıyorsun dedim. Telefonum burada al bak kiminle yazismisim dedim. yine cevap yok. WhatsApp tan silmiş ama instagramda tutuyor. bir kac gun sonra dedim ki ellere inandin bana hic sormadin bile dedim. Ben herkese yazssam dedim hala niye sana yazıyorum dedim yine cevap yok.instgramda her hikaye me bakıyor. Bu kizin amaci nedir. Madem beni geçmişimle yargiliyorsun niye insten takip ediyorsun. bana cevap verme hakkı bile tanımadı. Beni sil ozaman dedim ben sadece seni seviyorum dedim. baska kimsede yok dedim. cevap yok. insgramda hikayelerimi takip ediyor hala amaci nedir
 
Katılım
3 Eki 2016
Mesajlar
2,684
Hakem düdüğü çalmış maç bitmiş sen hala uzatmaları oynamak istiyorsun. Hala anlamadıysan söyliim problem kızda sende değil. Bütün sosyal medyalarından silip unut.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst