herkese selam! yine uzun bi aradan sonra ancak yazma fırsatı bulabiliyorum! regal'imle işler yolunda aslında... yani ufak tefek sorunları göze alarak satın almıştım motorumu, göze aldığımdan daha büyük sorunlar çıkarmadı şimdilik. ya da şöyle söliyim: onunla o kadar eğleniyoruz ki ara sıra bozuşan iki iyi arkadaş gibi hemen barışıyoruz. aslında çok çok az yol yapıyorum sadece zevk için kullandığımdan... henüz 1000 kilometreye soldan yaklaşıyorum. geride kalan zaman diliminde bir kez beni sırtından attı lastikleri yüzünden; iki kere de yolda bıraktı. Birinde henüz 500 kilometredeydik ve bakım için fırsat kolluyordum. Arabalı vapura güzelce bindik Sirkeci'den, ama Harem'e vardığımızda çalışmak istemediğini söyledi
Bütün vapura reklam etti beni terbiyesiz!! İttire kaktıra indik vapurdan, şöleydi böleydi derken bi baktım ki beyni yanmış! Nasıl oldu ben de anlamadım, servis de anlamamış zaten! Biraz kamyonet parası sıkışmış beynin biyerlerine sanırım! Allahtan garanti kapsamında değişti! İkinci kez beni yolda bıraktığında da zaten pek gönülsüz çıkmıştım yola. Tam Suadiye sahil yolundayken durdum, bi arkadaşıma telefon ettim "5 dakika sonra ordayım" demek için.. Bastım marşa, 100 metre gittik sonra yine "gitmem" dedi... Birazdan farkettim ki benzin koymayı unutmuşum adama!! Çok güldüm kendime! Ama düşünün artık nasıl ekonomik alet!! Reklam sloganı bile olur bundan!! Dikkat!! Benzin koymayı unutabilirsiniz! 
Ben motorumu seviyorum. Gerçekten paramı sokağa atmadığımı hissettiriyor bana. Keyif alıyorum ondan!! Umarım herkes en az benim kadar memnundur motorundan!! Keyifli, kazasız sürüşler!!
Ben motorumu seviyorum. Gerçekten paramı sokağa atmadığımı hissettiriyor bana. Keyif alıyorum ondan!! Umarım herkes en az benim kadar memnundur motorundan!! Keyifli, kazasız sürüşler!!