Benzine Zam!!!

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bir sabah ansızın lpg 5 dizel 8 benzin 9.

Bunlar daha ufak tefek çerezlik başlangıçlar. Üretmeyen, vergi ile halkı daraltan bir yönetimin, küçük latifeleri...

Bir sabah ansızın lpg 5 dizel 8 benzin 9.

kanka, ege hususi araçlı tatilci kaynıyor. adım atacak yer yok. yazları bize istanbul trafiği yaşatıyorlar terbiyesizim.

benzin 10 lira olursa bir nebze rahatlarız gibime geliyor. yoksa bu milletin durulacağı yok.

reise tam destek veriyorum, benzin 20 lira olsun. biz de şu kalabalıktan kurtulalım artık.

kanka, ege hususi araçlı tatilci kaynıyor. adım atacak yer yok. yazları bize istanbul trafiği yaşatıyorlar terbiyesizim.

benzin 10 lira olursa bir nebze rahatlarız gibime geliyor. yoksa bu milletin durulacağı yok.

reise tam destek veriyorum, benzin 20 lira olsun. biz de şu kalabalıktan kurtulalım artık.

Ne diyeceğim, hep "yağ karneyle veriliyordu, yağ kuyrukları vardı" deniyor ya, araç da karneyle verilsin arkadaş yağ? Seattle Downtown ortalaması bir araca 1.13 kişi. İstanbul'da da böyledir diye tahmin ediyorum. Şu toplu taşıma olayını medeni ülkeler gibi çözsek de trafikte karınca kolonisi gibi gezmesek. Ama yok, o zaman petrol ve otomobil devleri nereden para kazanacak?

Ne diyeceğim, hep "yağ karneyle veriliyordu, yağ kuyrukları vardı" deniyor ya, araç da karneyle verilsin arkadaş yağ? Seattle Downtown ortalaması bir araca 1.13 kişi. İstanbul'da da böyledir diye tahmin ediyorum. Şu toplu taşıma olayını medeni ülkeler gibi çözsek de trafikte karınca kolonisi gibi gezmesek. Ama yok, o zaman petrol ve otomobil devleri nereden para kazanacak?

inan et (seviyorum bu lafı) yazın ana yola çıkmaya korkuyoruz. dediğin gibi, karınca kolonisi gibi istila ediyorlar. afyon'da abartısız 15 km. araç kuyruğu gördüm.

valla yorumlara baktım da adamlar haklı...bu ülkede ne kadar silkersen orada daha uzun iktidarda kalıyorsun. Benzininin litresi 30 tl olsa bile müşterisini bulur bu ülkede...G.te para vermeyin..Kim kimi skerse bu alemde....

valla yorumlara baktım da adamlar haklı...bu ülkede ne kadar silkersen orada daha uzun iktidarda kalıyorsun. Benzininin litresi 30 tl olsa bile müşterisini bulur bu ülkede...G.te para vermeyin..Kim kimi skerse bu alemde....

40 lira olmazsa hatırım kalır!

Siz 50 tl ye nasıl yakıt alacam hesabı yaparken asrın lideri ilk 6 ayda bakın ne kadar harcamış! Devletin bekası dışında harcanan tek kuruş haram zehir zıkkım olsun.bunlara alkış tutanlarıda ayrıca kınıyorum !

7MFIwQ.jpeg

yine girdi kıçımıza 12 kuruş güncelleme

arabayı satıp motora geçtim geçtiğim motorda öyle ahım şahım bir motor değil 150lik cg

250cc lik almak için varım yoğumla para biriktiriyorum sigarayı bile bıraktım

böyle giderse bisiklete geçeceğim motordan

Bende 2 maaşımla ( asgari ücret ) 600 almayı düşünüyorum :)

Dahada ucuzu bulunabilir

Z472m4.jpeg

Son düzenleme:
Bakanlar henüz koltuğuna oturmadı da ondan. İcraata başlamaları biraz zaman alır sabredelim.

yine girdi kıçımıza 12 kuruş güncelleme
arabayı satıp motora geçtim geçtiğim motorda öyle ahım şahım bir motor değil 150lik cg
250cc lik almak için varım yoğumla para biriktiriyorum sigarayı bile bıraktım
böyle giderse bisiklete geçeceğim motordan

Böyle böyle hepimiz daha sağlıklı yaşamayı öğreneceğiz. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Akaryakıtta 17 Mayıs'ta başlayan sabit fiyat uygulaması uygulamasının üzerinden 2 ay geçerken devlete maliyeti de belli oldu. Özel Tüketim Vergisi'nden karşılanan zamlarla devletin feragat ettiği vergi ücretinin 1.2 milyar lira olduğu öğrenildi"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
“31/07/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 22, motorinde 14 kuruş/litre fiyat artışı gerçekleşmiş olup ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır”
"Şayet yansıyor olsaydı benzinin litresini 6 lira 68 kuruştan alıyor olacaktık! Motorin ise 6 lira 1 kuruştan satılacaktı"

Bakanlar henüz koltuğuna oturmadı da ondan. İcraata başlamaları biraz zaman alır sabredelim.

Hocam bakanlar koltuğuna oturdu mu merak ettim. Yüzüklerin efendisi özellikle makamında icraata başlamadı mı ? Dolar bey 4.85-4.97 bandına girdi de. Sene sonu için de 5.15 bekleniyor kendisinden. Ocakta mı koltuğa oturacak bakanlar acaba?

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Hocam bakanlar koltuğuna oturdu mu merak ettim. Yüzüklerin efendisi özellikle makamında icraata başlamadı mı ? Dolar bey 4.85-4.97 bandına girdi de. Sene sonu için de 5.15 bekleniyor kendisinden. Ocakta mı koltuğa oturacak bakanlar acaba?

aslında demek istediği şu, daha dur koltuğa oturunca altından neler çıkacak, bu zamanları mumla arayacağız, bu açığı vergiler ve yeni zamlarla kapatmaya çalışıp, halkın sırtına vuracaklar diyor değil mi arkadaş? yanlış anlamamışımdır umarım, yoksa ben şok!

Koltukta zaten 16 17 yıldır bunlar oturmuyor mu ? Bu saatten sonra onlar ancak milleti oturtur. Yazık gerçekten yazık allah yardım etsin %48 e %52 nin ne hali varsa görsün !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar