Bir sabah ansızın lpg 5 dizel 8 benzin 9.
Bir sabah ansızın lpg 5 dizel 8 benzin 9.
kanka, ege hususi araçlı tatilci kaynıyor. adım atacak yer yok. yazları bize istanbul trafiği yaşatıyorlar terbiyesizim.
benzin 10 lira olursa bir nebze rahatlarız gibime geliyor. yoksa bu milletin durulacağı yok.
reise tam destek veriyorum, benzin 20 lira olsun. biz de şu kalabalıktan kurtulalım artık.
Ne diyeceğim, hep "yağ karneyle veriliyordu, yağ kuyrukları vardı" deniyor ya, araç da karneyle verilsin arkadaş yağ? Seattle Downtown ortalaması bir araca 1.13 kişi. İstanbul'da da böyledir diye tahmin ediyorum. Şu toplu taşıma olayını medeni ülkeler gibi çözsek de trafikte karınca kolonisi gibi gezmesek. Ama yok, o zaman petrol ve otomobil devleri nereden para kazanacak?
valla yorumlara baktım da adamlar haklı...bu ülkede ne kadar silkersen orada daha uzun iktidarda kalıyorsun. Benzininin litresi 30 tl olsa bile müşterisini bulur bu ülkede...G.te para vermeyin..Kim kimi skerse bu alemde....
1 depo 50 lira derken ?İyiki yeni sisteme geçtik eski sistemde sürekli benzine zam gelirdi.Hedef bir depo 50 lira.
yine girdi kıçımıza 12 kuruş güncelleme
arabayı satıp motora geçtim geçtiğim motorda öyle ahım şahım bir motor değil 150lik cg
250cc lik almak için varım yoğumla para biriktiriyorum sigarayı bile bıraktım
böyle giderse bisiklete geçeceğim motordan
Bakanlar henüz koltuğuna oturmadı da ondan. İcraata başlamaları biraz zaman alır sabredelim.
Hocam bakanlar koltuğuna oturdu mu merak ettim. Yüzüklerin efendisi özellikle makamında icraata başlamadı mı ? Dolar bey 4.85-4.97 bandına girdi de. Sene sonu için de 5.15 bekleniyor kendisinden. Ocakta mı koltuğa oturacak bakanlar acaba?
Bakanlar henüz koltuğuna oturmadı da ondan. İcraata başlamaları biraz zaman alır sabredelim.