34 bindeki ybr min bugün ilk defa karbüratörünü temizledim.
İlginçtir ki nerdeyse tertemizdi içi.
Benzin damlatma sorunu için sökmüştüm aslında.
İlk çalışma düzeldi. Şimdilik damlatma sorunu da yok.
Tek sıkıntısı 4. 5. viteste 4000 devirde giderken gazladığımda isteksiz devirleniyor, boğulur gibi, 5000 devire geldiğinde düzeliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
Olmadı...
Gene damlatmaya başladı, iyice kızmaya başladım.
inat ettim kendim yapcam ya da bozulsun iyice.
kardesim esd karburatorumü acip temizledin nasil yaptin bende full el aleti var elimde yatkin kolaymi karburator temizligi
bu arada dun arkadasim motoruma bindi on disk frenin bitmis acil degistir dedi ozamn bende beraber yapalim hemen diske zarar vermesin dedim yamaha yi aradim on balataya 120 tl dedi cok geldi fiyat sirkecide bir motorcuyu aradim brenta marka italyan mali 55 veririm dedi gittik hemen orada 55 tl brenta balatayi arkadasla degistirdik uzerinden cikan balata resmen demiri kalmis tamamen bitmisti cok iyi oldu ama balata ladtigi tutuyor ve frenleme zayif yeni oldugundan yapar alisacak sonrasinda iyi olacak dediler balata yi kullanayim yorum da yapicam orjinal pahali brenta marka 55 tl
Arkadaşlar merhaba,
Bugün motosikleti çalıştırmak için jikleyi yarım açtım motor çok güzel bi şekilde çalıştı. Birkaç dakika sonra hafif devir yükselince anahtardan kapatıp jikleyi kapatıp normal şekilde gene çalıştırdım. Rolanti devrinde çalışırken hafif gaz vermek isteyince tekleyip stop etti. Yani kısaca motor gaz yemiyor hiçbir şekilde rolantide normal bir şekilde çalışıyor hatta 15 dakika kadar da rölantide çalıştırdım.
Alışılmadık herhangi bir ses vb. Gelmiyor motor normal çalışıyor.
Motor yağı kontrol edildi.
Benzin deposu dolu, benzin musluğu açık.
Jikleyi de defalarca kapatıp açtım acaba takılıyor mu diye kontrol de ettim ama takılıyor gibi de görünmüyor.
İnternetten araştırma yaptım hava ayarı yapılması gerekli sanırım ama bunu yapmaya da korkuyorum açıkçası çok detaylı anlatım da bulamadım. Şimdi ustaya götürücem motoru ama ustaya gidecek kadar bile gaz yemiyor motor. Çekici falan çağırsam maliyet ne olur? Usta bişeyler değişmesi lazım derse nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
iridyum buji kullanalar varmı ne gibi artıları eksileri var yazrsanız sevinirim ayrıca iyi birşey olsa son ybr lerin üzerindede olur onlarda normal buji kullanmışlar.
İridyum bujinin artısı daha dayanıklı olması, ben orjinal alır-takar devam ederdim.
İridyum buji kullanmıyorsun yani orjinale devam öyle mi