Sahibinden.com a baktım da...
Açıklamaları okuyunca insanlar sanki bu motordan kurtukmak istiyor gibi biz izlenim oluştu bende. Çok kişi satışa koymuş. Epey de fiyat kırmış gözüküyorlar. Hemde pek fazla kullanmadan. Çok satılmasından (?) mıdır yoksa insanların bu motordan beklediğini pek bulamadığından mıdır nedir anlamadım cidden.
Bi kilavizdan bahsediliyor forumda. Hangi sayfada oldugunu bulamadim. Sanirim standart kullanim kilavuzundan farkli birsey. Bunu nereden indirebiliriz bilen var mi?
Ustalaşana kadar manet ayarını kendine yakın yaptırmanı öneririm. Kalkışta da bırak motor bağırsın 5.000-6.000 RPM altı devirler kalkışta zorlar bizim motoru...
Üstad çok teşekkür ederim. Öyle yapıyorum artık daha rahat oluyor şu anda. Manet ayarını da bir ara yaptıracağım aklımda.
Geçen hafta sürme alıştırmaları yaparken düz yolda zincirim koptu. Başıma dünya kadar sıkıntı çıkarttı o gün. Ben yeni oringli zincir ve ön-arka dişli alıp kendim değiştirdim hepsini. Temizliğini vs de yaptım. Şu anda tek bir sorunum var. Motor ciddi şekilde çok TİTRİYOR35 40 dk lık bir kullanımdan sonra ellerde ve ayaklarda cızlama diye tabir ettiğim etki oluşuyor.
Titreme olayına nasıl bir çare bulabilirim. Bunun için ne yapılabilir.
Saygılar. İyi forumlar dilerim.
Titreme olayına naçizane tavsiyem gidonu çok sıkı tutuyor olabilirsiniz biraz gevşek tutmayı deneyin
Bu da KUBA markasının ne kadar lakayt bir firma olduğunun açık tescilidir:
[email protected] adresine attığım e-posta:
Merhaba.
Avrupada EURO4 olarak satılan Superlight modelleriniz Türkiye'de 'ne zaman' satışa girecek acaba?
Teşekkürler
Gelen cevap:
Merhaba;
2018 yılı ile birlikte satışa sunulan superlight modelimizin bilgilerine
https://www.kubamotor.com.tr/model/superlight-200/ linkinden
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla,
Bide saygı falan demiş. Alenen dalga geçiyorlar. Gidip yurt dışından doğru dürüst kombine fren sitemli, ABSli Keeway Superlight motor alıp gelmek lazım aslında. Bunlar kazanacağına elin gavuru kazansın arkadaş!