Herkese merhaba;
İnşallah en kısa sürede ben de aranıza katılacağım. 1-2 hafta içerisinde ekipmanlarımı toparlayıp akabinde motoru 0 olarak almayı planlıyorum.
Yaptığım araştırmalar sonucu ilk yapacağım şey motorun lastiklerini değiştirmek olacak. Geçmiş yazışmalardan gördüğüm üzere burada çoğu arkadaş michelin city grip model lastik setini öneriyor. Her ne kadar ebat sıkıntısı olsa da sizlerden gelen yorumlar anladığım kadarıyla olumlu yönde. Sadece bir kaç arkadaşın belirttiği gibi motorun daha da yere yakınlaşması gibi bir durum söz konusuymuş

Ben kendi yaptığım araştırmalar sonucu aşağıdaki lastiği buldum. Ebatlar birebir aynı gözüküyor.İlk motorum olduğu için daha çok kuru ve sıcak havalarda kullanacağımı göz önünde bulundurmanızı rica ederim. Aşağıdaki lastik modeli hakkında yorumlarınızı rica edebilir miyim ?
Ek olarak maliyet sorunu olmadığını düşünerek , city grip haricinde önerebileceğiniz lastik modeli var mıdır ? Şu aşamada maliyetten çok güvenliğe önem veriyorum.
Teşekkürler.
https://www.lastikdeposu.com.tr/mitas-takim-110-90-16-ve-130-90-15-mc7-on-arka-motosiklet-lastigi-pmu6798?gclid=EAIaIQobChMIj6bwntmH3AIVS2QZCh1BpgkDEAQYDyABEgIKTvD_BwE