Ateş sönmüyorBu aralar vtec'ten önceki devirlerde yollarda süzülerek Kuzey Ege taraflarında süzülesim var...
Sönmez abi, yarın Hyosung Ankara nın gezisine davetli baykuş. 200km yol yapıcaz video çekicem, eve geçeyim depoya monte etmeye çalışıcam kamerayı başarırsam en sevdiğim açıya kavuşmuş olurum
[url]https://i.hizliresim.com/2a9L3E.png[/url] Camın içinden görüntü iyi sanırım dışardan bayağı siyah duruyor.
Yok yasin hocam ben en azından mont eldiven kask bot olmadan çıkmam. Bazen pantolonu es geçiyorum , bu hafta bi akşam enka gölbaşı yaptım o kadar, yarın güdül yapıcam kısmetse.Bugün bi Vfr gördüm Ankara Yenikent tarafında gazlıyorlardı.
Honda shadow ve cbr ile birlikte.![]()
Aklıma sen geldin o sıra ama koruma falan yoktu üzerinde sen olmayacagini düşündum![]()
İyi gibi. Zaten bize ibre lazıml:
Bu arada ön amartisör ayarı standartda gibi sert e al bence![]()
Sönmez abi, yarın Hyosung Ankara nın gezisine davetli baykuş. 200km yol yapıcaz video çekicem, eve geçeyim depoya monte etmeye çalışıcam kamerayı başarırsam en sevdiğim açıya kavuşmuş olurum ��

hayabusa yok ama 929r var, anlamsız bi şekilde onuda tokatladım. Makina bitik sanırım yoksa imkansız gibi birşeyKanka oradaki Hayabusa'yı da tokatladın mı? :bounce:
Gümüldür - İzmir yolundan küçük bir video.
[YT]57mAPNafPw4&feature=youtu.be[/YT]