Dostlar Hepinizden özürdilerim...

çook uzun zamandır siteye girmiyordum!!! girdim ve bi de ne göreyim!! sitenin en başında aynen şu yazıyordu...

""Merhaba __face__, görünüyor ki birkaç haftadır forumlarımıza mesaj göndermiyorsunuz, neden bir soru sormak ya da bir çözüm için yardımda bulunmak ya da üyelerimizden herhangi biri ile diyaloğa girmek için birkaç dakikanı ayırmıyorsun. ""

kendimi birden kötü hissettim vee evet yaa dedim! kendi kendime cidden sordum NEDEN die... bu güz ortama uzun zamandır uğramamamdan dolayı hepinizden özür dilerim

bunu mesajı aynı zmanda bi tanışma mesajı olarak kabul ederseniz sevinirm...

ben feyzhan öztürk yaş 30 (bu ne yaa sölerken bile acayip oldum) doğma büyüme istanbulluyum şu an evli bi kız babası olarak bandırmada bi market açıp yaşamaya çalışıyorum :) bi F650lim var ve mümkün olan her an üstüne çıkıp haydiieee dioom... (o bundan çok memnun, hee bi de adı var safinaz benden önceki sahibi kuymuş... :) )

bi de foto eklesem tam mı olacak ne...

foto00045.jpg

işte ben ve safinaz...

foto00044.jpg

işte eşim Seher (zuzu) ve safinaz (eşim dünyanın en ii artçısıdır, ama kargaya yavrusu kuzgun gözükür misali değil hee cidden öle :cat: onu çok seviyorum... )

azra2.jpg

azra1.jpg

bu da benim küçük kızım AZRA (motora acayip meraklı, benim safinazı her gördüünde bıırııın bıırıınnn yapıp eliyle gel gel yapıo, üstüne binip gaz çekiyo evet cidden gaz çekio )

Foto315.jpg

işte iki kızım da burda :)

e351imbenvek305z305m305z.jpg

kapıdağ gezisinden bi kara..

ben şimdiden memnun oldum...
bu arada ilerleyen günlerde bi sürü gezi fotosu da atacam...

saygılarımla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi kızın çok tatlı allah bağışlasın:)

007

Yeniden hoşgeldin... Ufaklık çok şeker allah bağışlasın... :)

Allah kazasız, keyiffli sürüşler versin..
Bu kadar güzel bir tabloyu bizimle de paylaştığın için çok teşekkür ederiz..:rendeer:
ama ben ağlarım yaa :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tekrar hoşgeldiniz safinaz sen ve kızın :rendeer:

kraljames, 007, aybiketa, necdet, özkansava ve eser18 hepinize teker teker teşekkür ederim...

gönlünüze sağlık...

saygılar...

Çok güzel bir aile tablosu çizmişsin :cat:
Allah mutluluğunuzu bozmasın :rendeer:

Abi sinir etmek gibi olmasında benim de yaşım 21 :cherry: Şaka bi yana Allah saadetinizi bozmasın Tekrar hoşgeldin abi :)

Bu sitede gördüğüm en sıcak tanışma yazılarından bir tanesi...

Umarım bu çizgide katılımın daim olur.

gerçekten harika ya tek kelimey'le ağzınızın tadı bozulmasın rabbim yavrunuzla ömür boyu saadet sağlık versin dilerim ! nice uzun yıllara :rendeer: ağlayanlar çoğalacak gibi :)

darısı başımıza ne diyeyim :salut:

:rendeer:

bu topik patlar yemin ederim :)
kopamıyoruz sayfadan galiba özlemleriz yaşamak istediğimiz mutluluk paylaşım yuva özlemi bu mutlu tabloyla _face_ arkadaşımızın bu topiğiyle tavan yapacak helal olsun _face_bizimle paylaştın bizi'de ailen gibi gördün sevgi ve sonsuz saygılarımı yolluyorum :cat: !bir bakarsınız bir kere daha hatta iki kere daha yazabiliriz sakın şaşırmayın:)

hos geldinn...

benimde bi kizim var onunda adi azra..bu arada kizin cok tatli yaa..ALLAH bagislasin..:)gezi fotolarini bekliyoss..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar