3 yaşında bir kız çocuğu babası olarak olarak, Türk olarak, müslüman olarak dahası bir insan olarak utanıyorum. Ne desem boş kelimeler anlamsız. Küfretsem, beddua etsem ne fayda... Biliyorum hepimiz ayaklanalım istiyoruz ama aynı zamanda hepimiz birilerinin sokaklara çıkmasını bekliyoruz. Önce bi ateş yansın sonra biz akarız sokaklara bekliyoruz,bekliyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz ... bu beklemede olan yine yeni kurban bebelere oluyor
Biri şeriat demiş, katılıyorum. Dünyadaki tüm şeriatle yönetilen ülkelerde bu iğrençlikler olmuyor, olsa da çok nadir. Bakın Norveç' e, İsveç'e Finlandiya' ya, İsviçre' ye... Bakın bakın buralarda hiç olmuyor

Yahu küfrettireceksiniz kendinize... Beğenmediğiniz terzi yamağı bile bu halka şeriat gelse şer olur dedi... Bu cahillikle , eğitimsizlikle, bölünmüşlükle, düşmanlıkla şeriat gelse ne olur hiç mi düşünmüyorsunuz ?
Malesef ülkemizde cinsel açlık ve cehalet had safhada... Tv'ler, gazeteler ve internette ateşe elinde benzin bidonuyla koşarsa daha çok bu iğrenç haberleri okuruz
İyi ahlak ve eğitim ailede başlar ama aileler de kaybedildi günümüzde, o kale artık yok... Bu nedenle gelecek nesilden de pek birşey beklemiyorum açıkçası. Yüce atamızın dediği tüm yük aslında öğretmenlerimizde. Onlarında işi çok zor.
Kısacası annesinin dizinden tahrik olmaya meğilli erkeklerin olduğu bu ülkeye bunca özgürlük zarardan başka birşey değil...