Eylül.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu namussuzluk Dünya'nın heryerinde var, Batıda Doğuda Güneyde Kuzeyde.
Evet, gelişmiş batı ülkelerinde de var, orada da oluyor... Da orada bakan "bir kereden bir şey olmaz" demiyor ama, demesi de mümkün değil. Bizim dindar geçinen başörtülü bakanımız dedi ama. Fark burada.

Son düzenleme:
Aradaki fark, orda devlet yakaladığının cezasını veriyor, bizde nasıl korurum derdinde.

3 yaşında bir kızım var. Öpmeye, koklamaya kıyamıyorum. Saçının bir teline zarar gelse içim yanıyor. Düşüp dizini incitmişti de geçenlerde, tüm gün işyerimde aklımdan çıkmamıştı :(
Nasıl kıyıyorlar bu yavrulara akıl alır gibi değil. Üstelik tecavüz edip... off off Allah belalarını versin ... Nasıl acı duymuştur, ne korkmuştur, gözleri anne babasını aramıştır ama ne fayda... Aklıma hayali bile geldikçe ürperiyorum. Tüm kainat yansın, kıyamet kopsun umurumda değil. İnsanlığımdan, o şerefsizlerle aynı cinsiyetten olmaktan, elimden birşey gelmemesinden utanıyorum ...
O şerefsizlerden birini bana verseler milyon dolarlardan daha kıymetli benim için...

Az önce 100ün üzerinde servis aracı geçti üstünde idam vs yazılı korna çalarak..

Az önce 100ün üzerinde servis aracı geçti üstünde idam vs yazılı korna çalarak..

Bugün idamı ister yarın şeriatı isteriz birilerinin elini güçlendiririz ...

Bana öyle geliyor. Şeriatı hiçbir hükümet getiremez ama halk isteyecek duruma gelebiliriz...

İdam çıkarsa bunlardan hiç biri asılmaz ama bol bol muhalif asılır. Benden söylemesi. Menderes'i bile hatırlamıyor insanlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İdam çıkarsa bunlardan hiç biri asılmaz ama bol bol muhalif asılır. Benden söylemesi. Menderes'i bile hatırlamıyor insanlar.
Aynen. Yandaş medya aktif olarak gündemin önünde tutuyor mu bu tür olayları? Eger öyleyse idamı getirmek için kasıtlı olarak öyle yapıyor bile olabilirler. Sonuçta "halk istedi"...

Bu sabah haberlerde yeniden izledim ve hıçkırıklarla ağladım. Leyla yavrucak 8-10gündür aç kalmış ve açlıktan ölmüş. Allah bin kere belanızı versin!

Forumdan Uzaklaştırıldı
On karakter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar