Cruıser motosıklet gurubunzmu var
Cruıser motosıklet gurubunzmu var
35w varken diğerlerine hiç bulaşma, bizimki enjeksiyonlu, araba ecu'sune benzeyen beyni var, bir yerine az güç falan gider yanar, sonra çok üzülürsün
Philips S2 Motosiklet Ampulu 12V 35W
45,00 TLÜcretsiz Kargo aynı sitede var, s2 ve h7 nin dip kısımları bambaşka, yerine uymaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Depoda 95 oktan benzin vardı, 20 tl 97 oktan üzerine eklettim, şu an 90 km/h sonrasında silkeleme yapıyor, 95 den devam etmeli, aman dikkat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Depoda 95 oktan benzin vardı, 20 tl 97 oktan üzerine eklettim, şu an 90 km/h sonrasında silkeleme yapıyor, 95 den devam etmeli, aman dikkat...
Şu an aşağıdaki atölyeden 50 tl ye depo üstü deri, püsküllü, metal düğmeli kılıf yaptırıcam, şirinevlerde motoay ve motosay'ın sokağında, bir arka sokakta rks benelli bayi var, blacksteri orada gördüm, çok mat renge gözüm alışmamış olacak ki beğenemedim, bizim motorlar krom dolu
http://i68.tinypic.com/2ccnhn4.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Arkadaşlar acil yardım benim rks cruiser motora ön amasör takim yada sağ sol mil lahzım prestij motorda 1020tl takım diyorlar çok yüksek geldi bana yada başka marka motorunkiler uyarmı bizim motora küçük bir kaza yaptık millerde biraz yamukluk var tornalattik fakat yinede ufak kırıklıklar var bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum kazasız sürüşler dilerim hepinize.
Merhaba Arkadaşlar.:king:2015 model bir RKS cruiser 250 kullanıcısı olarak aranızdayım. kısa zamanda farklı paylaşımlarla eski aktif günlerine dönen bir forumda birlikte olmak umuduyla...::haapppy:::gazla::
Arkadaşlar merhaba aranıza Eskişehir sen yeni katıldım WhatsApp grubuna dahil olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim (5469220883)
Sevgili dostlar acil yardım lastiklerim cok berbat firen yapmaya korkuyorum tavsiye edebileceginiz guzel bir lastik varmıdır şimdiden teşekkürler. Motor rks cruiser 250.