Pulsar’ın aklını almış. Dağılın!
Vurmayın adam öldü.
Arkadaş biri de farklı bir şey desin, herkes aynı şeyi yazıyor. En doğrucu benim yarışmasına döndü başlık.
Pulsarcı motorun canını alıyor, alışkınız.
oialdemir de yeni motorun gazıyla biraz eğlenmiş, biraz da apaçilik yapmış.
Sürü psikolojisi ile "tü kaka, pis apaçi, geber" tribine girmeye gerek yok.
dua et snapiyle bana denk gelmedin,gerçi snapiyi satalı 1 ay oldu
Tnt 250 diyor övüyor bide motorunu, şuna birisi söylesin r25 gördüğü zaman selam dursun
Lüzumsuz davranış
Nasıl kullanır , ölür mü kalır mı bilmem ama bu arkadaş 4 silindirli çok CC birşey alsa vallaha babasına bile selam vermez . Milletin motorunu ne ezikledi la kendi çapında .
kimse kimsenin malını küçümseyemez,mesele bu. yoksa ışıklara yaklaşırken stoppie yapsın,bize ne.
ifadelerine dikkat edin;
gelmeye çalışıyodu garibim
yapıyo bişiler
pulsar bu ne yapacağı belli
benim tnt25 bunu yiyodu
birazcık canlarını yakalım mı arkadaşlar..
sen kimsin ya
bu sürüşle nereye kadar..yakında asfalta bagırsagını bırakırsın....
apaci motora laf ediyorsunda senin oturdugun semt sanki etiler.. membaaanın kaynagındasın aynı kendin gibi.....
Süper sürücsün kardeşim helal olsun öyle basmak süper ötesi kesinlikle devam etmelisin böyle sürmeye , motorun amacı budur basmak işte be healal yeaaaaa
Pulsar'ın haberi var mıydı?:![]()
Vurmayın adam öldü.
Arkadaş biri de farklı bir şey desin, herkes aynı şeyi yazıyor. En doğrucu benim yarışmasına döndü başlık.
Pulsarcı motorun canını alıyor, alışkınız.
oialdemir de yeni motorun gazıyla biraz eğlenmiş, biraz da apaçilik yapmış.
Sürü psikolojisi ile "tü kaka, pis apaçi, geber" tribine girmeye gerek yok.
Pulsar’ın aklını almış. Dağılın!
Gereksiz hareketler...
Tebrik ederim sol elindeki elciği çevirerek bir çavoyu geçerek büyük bir başarı elde etmişsin.
Senin bir model üstünde sana aynı muameleyi yapıyor.
Bu kafayla devam Tebrikler.
Ben böyle aşağılık kompleksi görmededim usta :queen:
adam sana gel yarışalım demiş gibi bi havaya girmişsin bi apaçilikte yaptığıda yok yolunda gidiyor tebrikler sen kazandın :cat:
Bunun tanımı aşağılık kompleksidir. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
+1 sonra motor tehlikeli...
Ağlarsın sonra vay efendim araçlar bizi tınlamıyo die. Tabi ağlamaya vaktin olursa. Tuğralı doblodan hiçbi farkı olmayan tugralı benelli
Dostumyani ne diyim nasıl yorum yapayım bilemedim herkes içimden geçenleri söylemiş zaten. Adam iki kişi ve başta seni görmüyor kendi halinde basmış iki kişi gidiyor şansını denemiyorda acelesi olabilir mi ? yolda dengesiz sürüş yapan bir gazlayan bir yavaşlayan ve birşeyleri deneyen sensin
Gerçekte kullandığın motosikleti bilmiyorum ama allah korusun büyük hacimli bir motorla büyük hacimli bir motosiklete denk gelmemeni temenni ediyorum
![]()
ben videoda senden başka apaçi göremedim.
boyle devam et,prim boyle kasiliyor bu ülkede haklisin.
Herkese bir cevabın var.Bence otur çektiğin videoyu kendin izle öz eleştiri yap.Eğitim şart.