Merhaba sayın göbekdaşlar, son bikaç senedir epey kilo alarak tartıda 91.1 görünce bu bende bi şimşek çaktırdı. Boy 1.75, kilo 88-91 arasında gel gitleri var. Bu dombililik zor olduğundan göbeği eritmeye karar verdim. Diyet olarak sadece akşam salata yiyorum ama diyestisyenlerin kızdığı şekilde havuç ve mısırda oluyor içinde, nar ekşisiz ve zeytin yağsız salata mı olur len diyerek yoluma devam ediyorum. Bu işin %70'i beslenme olsada tadında bırakarak yoluma devam ediyorum.
Focus T25 programına başladım. 25 dkka hiç aralıksız egzersizleri yapıyorsunuz, daha önce izlediğimde bumuymuş falan diyorken, yapıp da 5 dkka sonra mola verip 10 dkka heryerimden nefeslendikten sonra, düşük ritmlede olsa 25dkkalık programı yaklaşık 1 saatte bitirdim
Gelişmeleri yazacağım sayın dombili göbekdaşlarım. Şişmanlık kader değil, ayrıca
Lifetime kanalında Fit to Fat to Fit diye bir program var, haftaiçi hergün 19:45'de başlayan izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Focus T25 programına başladım. 25 dkka hiç aralıksız egzersizleri yapıyorsunuz, daha önce izlediğimde bumuymuş falan diyorken, yapıp da 5 dkka sonra mola verip 10 dkka heryerimden nefeslendikten sonra, düşük ritmlede olsa 25dkkalık programı yaklaşık 1 saatte bitirdim
Lifetime kanalında Fit to Fat to Fit diye bir program var, haftaiçi hergün 19:45'de başlayan izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.