- Konu Yazar

Çocukluk ve gençlik hevesimi tatmin için aldığım motosikletim ile 24 saat içinde kaç kilometre yol gidebilirim düşüncesi aklıma takıldı.
Buradaki amacım kendimi ve motosikletimi zorlamadan içimdeki bu düşünceyi sonuca kavuşturmak ve bunu yaparken de bu deneyimimi sizlerle canlı olarak paylaşmak.
Amacım birine veya birilerine bir şey ispatlamak birileriyle yarışmak kesinlikle değildir. Yaş artık kemale erdiği için bir daha böyle bir şey yapamayacağım ve aklımda acaba ne kadar gidebilirdim düşüncesi takılı kalacağı için en azından bu düşünceme cevap aramak istedim.
Motosiklet ile uzun yol yapmış veya uzun süreli motosiklet kullanan bire bir tanıdığım olmadığı için şu an için görüşlerinden yararlanabileceğim danışabileceğim kimse yok. Tamamen doğaçlama olacak.
Yanıma ne almalıyım neler gerekli hiç bir fikrim yok. Tek bildiğim yolda ben veya motosikletim dur yeter dediği anda durmak ve buraya kadarmış demek ilerisi için ısrar etmemek.
Takip etmek isteyen arkadaşlar belki bir saat sonra geri dönerim o yüzden fazla beklentiyi yükseltmesinler hayal kırıklığına yol açmayayım bunu da peşinen hatırlatayım.
GÜZERGAH: İstanbul - maltepe - küçükyalı mahallesinden paralı yollara girmeden sarp sınır kapısı istikameti ( Sarp sınır kapısına ulaşacağım gibi bir anlam çıkmasın sadece istikamet olarak belirtiyorum. ) güle oynaya ne kadar gidebilirsem. Bakarsın bir saat 50 kilometre sonrası geri dönerim.
HAREKET ZAMANI: 1 temmuz pazar gecesini 2 temmuz pazartesine bağlayan gece 00: 00 da hareket 2 temmuz pazartesini 3 temmuz salıya bağlayan saat 00: 00 da son. Kısacası kısmetse 2 temmuz pazartesi yolda olacağım.
TAKİP: map.66arti.com dan takip edebilirsiniz. kullanıcı adı: 5426631047 -- şifre : 1047 not: takip sistemini 1 temmuz pazar gecesi 23: 00 da açacağım daha önce takip etmeniz mümkün değil.
Moderatör tarafında düzenlendi: