Motoruma benzin alırken yağ katmalı mıyım?

Evet arkadaşlar geçen depoyu fulledim ama benzine yağ katılıyormuş sanırım doğru mudur ne yapmam lazım?

motosikletiniz 4 zamanlıysa böyle bişeye gerek yok. hatta sakın böyle bişi yapmayın. ama 2 zamanlıysa evet yağ konulması gerekiyor

Motosikleti
600RR
doğru kardeş 1 su bardağı yağ ve bir çay kaşığı tiner de koyarsan iyi olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben depo fulken bir çay kaşığı da şeker ekliyorum. Acaip tatlı çalışıyor.

Ben yağını değiştirirken biraz karbonat atıyorum egzoz sesi muhteşem oluyor

Motosikledin Falcon Crown 150 ise,benzin deposuna,yağ,katmıyoruz...
Motosikledin 4 zamanlı,ayrı yerinde şanzıman yağı haznesi var
Yapmayın adam acemi,doğru yolu gösterin...
doğru kardeş 1 su bardağı yağ ve bir çay kaşığı tiner de koyarsan iyi olur.

Ben depo fulken bir çay kaşığı da şeker ekliyorum. Acaip tatlı çalışıyor.

Ben yağını değiştirirken biraz karbonat atıyorum egzoz sesi muhteşem oluyor

Allah sizi bildiği gibi yapsın siz de bir zamanlar benim gibi hiçbirşey bilmiyordunuz bu ne lavbalilik.. Belliki bilmiyorum niye dalga geçiyorsunuz kardeşim benimle, soru sormaya çekiniyorum bu forumda az insan olun ayıptır ya

Allah sizi bildiği gibi yapsın siz de bir zamanlar benim gibi hiçbirşey bilmiyordunuz bu ne lavbalilik.. Belliki bilmiyorum niye dalga geçiyorsunuz kardeşim benimle, soru sormaya çekiniyorum bu forumda az insan olun ayıptır ya

Kendi mallıkları örtmek için dalga geçiyorlar. Sen takma...

boşver ben motoru aldığımdan beri belki 50 kişi benzine hala yağ koyuluyormu diye sordu bilmeyen çok yani

Teşekkür ederim dostum peki o şansıman yağı dediğin yerin yağını ne zaman değiştirmem gerektiğini nasıl anlıyacağım ne yağı koyacağım

Teşekkür ederim dostum peki o şansıman yağı dediğin yerin yağını ne zaman değiştirmem gerektiğini nasıl anlıyacağım ne yağı koyacağım

motorun kitapçığında kaç km de bir yağını değiştirmen gerektiği yazar.

ayriyetten sık sık motor üzerinde bulunan yağ çubuğunu sök. sonra peçete ile sil. sonra yerine sok çıkart. eğer seviye arasında ise sıkıntı yok. seviyenin altına düşmüşse ve yağı koyalı baya olduysa yağı değiştir.

motosiklet içiin üzerinde 4T yazan sentetik bi yağ alman 10-40 olan bi yağ alman ideal olur. markaya çok takılma o kadar

Falcon Crown 150
Kırmızı karede bulunan yerden,yağ değişimi yapılır,(beyaz karede yağın seviyesini görebilirsiniz)
Kaç litre yağ aldığı karterde yada fotoğrafta yer alan,yan kapakta yazar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim 1 defaya mahsus usta eşliğinde yağ bakımı yap ve öğren. Veya Keçiören'de ikamet ediyorum, Garajım müsait, profilimde numaram yazıyor whatsappdan ulaş uygun bi zamanda beraber yapalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen
canım yandı
geçmedi

gayrı ben de
gaydırıcı
arayışındayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar