Arkadaşlar motoru 02/2006 da aldım , 2700 ü geçmiş durumdayım.
Yakıt:
20 YTL ile 200 km gidiyor. Her seferinde 20 YTL benzin alıyorum 200 km. gidiyorum , hiç şaşmıyor. Litre olarak 100 km. de 3,5 lt. tekabül ediyor.
Hız:
2 kez otobandan 200'er km lik yol yaptım. Son sürat 105-110 aralığında oynuyor. Rüzgarı önden almazsanız düz yolda 110u görebiliyor. İnişler de de pek farkeden bişey olmuyor, devir artıyor ama hız artmıyor. Bu ne demek demeyin aynen böyle , bende anlam veremedim ? Konforlu seyir hızı 80 , ısrarcı olursanız 90 dan düşmeden gidebiliyorsunuz, Ama titreyerek
Seyir Konforu:
Motorumuz çapır tarzında olduğu için oturma pozisyonumuz dik oluyor haliyle ve rüzgarı tam alıyorsunuz. Öne kapanma pozisyonunda yol almak oldukça zorlayıcı ama 5 km. civarı hız kazandırıyor. :cat: Sele görünüşte geniş ve rahat gibi olmasına rağmen , süngerimi serttir nedir ? seyir halinde uyuşturuyor neden se ? sanırım süngeri sert.
Teknik olarak:
*Birkaç kez aküsü biter gibi oldu ama sonra toparladı.
*Hareket halinde değilseniz yada durduğunuzda , vites düşürmek imkansız gibi bişey. Ben tam durmadan önce 1. vitese düşürüyorum.
*Sürekli zincir gevşeme sorunu var , gevşeyince muhafazaya çarparak ses yapıyor. Bende geriyorum..:cherry:
*Far ampülünün kısası yandı , uzunuyla idare ediyorum.Son zamanlarda sağa sinyal bazen yanmıyor, bazen yanıyor ?
Sonuç :
Genel anlamda memnunum. Hiç yolda bırakmadı. Tıkır tıkır heryere götürüyor beni. Verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla veriyor. Seviyorum keratayı..
:rendeer: