Değeri mehmetghost ve değerli egzantirix;
Ben son olarak şunu söylemek isterim.
Bugün 6000 adetten fazla pulsar ns 200 yollardadır. Dünyada da 4 milyonu aşkındır.
Hiç bir model tesadüfen beş yıldır segmentinde lider olamaz.
Ben bunca yıldır tecrübeme göre söylüyorum. Burada da 700 küsür sayfa forum sayfaları şahittir.
Pulsar ns200 modelimiz çok yanlış bir kullanım olmadı ise (yağsız kalması, devamlı redline kullanılması gibi...) mekanik olarak 100.000 kmye kadar sorunsuz kullanılabilir.
Bu modelimizin şöyle bir özelliği var. İlk kullanıcı sayısı % 26 civarında. Yani dörtte bir kullanıcı motosiklet dünyasına pulsar ns200 ile başlıyor. Bundan kaynaklanan bazı sorunlar da olabiliyor. Ne alındığını, ondan ne beklendiğini bilmek bence en kritik nokta.
Değeri mehmetghost; tercihiniz hayırlı olsun.
Ben yurt dışına çıkana kadar 17 bin km boyunca nerdeyse tüm bakımlarımı Bajaj'ın iyi servislerinizden biris olan Oktay Motor'da yaptım. Hatta yurt dışına çıkmadan önceki son ağır bakımımı yine Oktay motor da yaptım ve Oktay abi beni, motoruma nasıl baktığımı, ne titizlikle kullandığımı bildiği için "ben senin motoruna nasıl baktığını, nasıl kullandığını bildiğim için rahatlıkla söylüyorum ki yurt dışında motorunla ilgili bir sorun yaşarsan motoru orada at, ben sana motorunun parasını vereceğim" diyebildi. Motoru nasıl kullandığım konusunda kefilim ve referansım bizzat Bajaj'ın en iyi servislerinden birisi olan Oktay motor'dur. Burada bahsetmek istediğim şey motoru sakin, redline'a sokmadan, yormadan, yağsız bırakmadan kullanan birisiyim ve ben bu motoru büyük bir özveri ve titizlikle kullanmama rağmen 2500'üncü km de okuyucu diye bir bölüm arızalandığı için yolda bıraktı ve 30 bininci kmde tüm bakımlarını eksiksiz ve zamanından önce yaptırarak kullanmama rağmen motor bloğu arızalandı. Elbet 100.000 km sorunsuz kullanan vardır ama bu garanti değil. Bunun garanti olmadığının bir örneği 30.000 km de motor bloğu bozulan pulsarımdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
bozulmayan motor var mı?büyük tura çıkanların anlı şanlı motorlarına bakın neleri bozuluyor.her markada yaşanan olağan durum
Arkadaşım bence sen yazdığımı birkaç kez daha okumalısın. Ben sadece bozulan motor bloğundan bahsetmedim. Motor bloğumun bozulmasıyla birlikte yaşadığım hoş olmayan şeylerden de bahsettim.
*Ben yurt dışına çıkmadan önce servisin bajaj markasına ve bajaj motorsikletine güvenerek, motor sıkıntı çıkartırsa sırtımızda taşırız seni deyip sonra sessiz kalmasını,
*hem benim gezilerimi paylaşırken tebrikler kralsın denilip, yedek parçaya erişebilmem konusunda müşkül durumda olmamdan ötürü bu durumu bajaj yöneticileri ile görüşmemin ardından iplenmememi,
*motorumla yaşadığım sorunu pulsar 200 ns sayfasında yayınlamak istediğimde, postumun silinip, admine postumun silinme sebebini sorduğumda bana cevap vermeyip üzerine bir de beni engellenmesini, olayın bu şekilde ört pas edilmeye çalışılmasını,
*Pulsar 200 ns facebook sayfasının Bajaj markasının sosyal medya silahı olduğunu, objektif değil, bajaj yanlısı paylaşımlara onay vererek pulsar ı olduğundan daha az sorunlu bir motormuş gibi göstermeye çalıştıklarından bahsettim.
Bence bu konulara da odaklanmalısın.