Geçmiş olsun..
Tura çıktığını facebook grubundan öğrenmiştim daha sonrasında ufak bir kazanı sonrasında haber alamadım arka planda bahsettiğin durumlar olmuş sebebi oymuş demekki.Vakti zamanında bu formda pulsar sayfasındada benim gönderilerimin bazıları sebebsiz yere silinmişti başıma malum hadise geldiğinde hatta silindiğini dile getirdiğimde cevap veren bile olmamıştı herkes sus,pus benimle beraber bazı arkadaşların söyledikleride silinmişti ilginç bir şekilde nasıl oluyor anlam veremiyorum cidden

Buraya kadar haklısın post silinir vs.
Haksız olduğun kısımlar ise bir firmayı sponsor olmaya zorlamak giteceğin yerde en ufak sorunda tek başına kalacağını bilmek olduki sorun çıkardı ücreti karşılığında bu gelmiyormu yada konuşulup ortak payda buluşmak sponsor olun yedek parçada diye zorlamak tuhaf geldi üstelik oktay abinin teklifide oldukça mantıklı kimse öyle işi gücü bırakıp polonyalara gelip senin işini halletmez yol ve yedek parça fiyatı istemiş ama sen faklı hesap yapmışsın gidiş,dönüş uçak bileti,konaklama,yedir,içir,gezdir Vs sonuçta tercih burada sizin.
Firmaların özellikle türkiyedeki hiç bir firmanın yurt dışında böyle bir durumda size ne böyle bir hizmet verir nede garantisini başınıza gelen üzücü ama durumu değiştirmez.
Ekrem abiyi yakından tanıma fırsatım oldu çok güzel bir insan elinden geldiğincede yardımcı oluyor birçok kişiye o konuda hakkını yiyemeyiz.Benim gözümde ekrem ata : Ekrem abidir.(bajaj ekrem abi,ekrem abi kuralkan vs değildir)firma bir tarafa ekrem abi bir tarafa imkanlar çercevesinde gücü yettiği kadar yardımcı oluyordur.
Bajaj 5 yıldır satış lideri olabilir fiyat konusu eleştirirm ama düzelmeyen sorunları halen devam etmekte 5 senedir ve kimsede diyemezki pulsar sorun çıkartmaz sorunsuzdur diye ama sürekli bajaj segmentinde 1 numaradır şöyle satıyoruz böyle satıyoruz demeninde bir manası yok açıkcası.