Benim arkadaşım da 1 haftadır böyle söylüyor. Anlam veremediğim millet R25'e 4.5 5 litre yakıyor diyorlar bu nasıl yakıyor ?
r25 devirli kullanım istiyor mt her devirde gidiyor sebebi budur büyük ihtimalle. R25 7k devirde açılıyo mt07 4k devirde, uzun ömürlü olmasıda az devir çevirmesiyle alakalıdır diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
07 ve cb650f arasindaki kalite farki, pulsar ile mondial arasindaki fark gibidir. Bariz bellidir yani.
Viraji, freni, oturus pozisyonu, plastik kalitesi kat kat ustundur cb650f'in 07den. Sesinden bahsetmiyorum bile.
32 bin km 07 kullandim, hala cok severim onu, ama cb650f ile kiyasla dendiginde yukaridakileri soylemeye devam ederim.
Senin tarafsız fikirlerine her zaman itimatım tam Onur hocam. Mt nin oturuş pozisyonu daha rahat geldi bana , sıcaklık ve vites göstergesi olmaması benim için eksi tarafı. Şehir içinde mt ne kadar iyiyse virajdada cb650f o kadar farklı. Ağırlığınıda hissettirmiyor yolda, kullanıcısının verilerine göre 1,5 lt fazla yakıyor mt den. ( Nevşehir gezimizde cb650f le beraber sürmüştük 1,3lt fazlası vardı)
Haricinde oldukça beğendim bende motosikleti, birde 5-7k arasında çok fazla titreşim var, öyle ya bu kadarda olur tarzı değil ama çok fazla.
Biz 4 ay önce 2016 model 17k kmde 800liralık genel bakım masrafı olan 650f i 27,750 ye almıştık. Şu anda piyasası oldukça dalgalı 2015 model 9k 30,5bin tl , 2016 12 bin km 31 bin tl ilanlarda gözüme çarpanlar.
anlaşırsak Alacağım motosiklete 31 bin tl desek, 2,500 lira akrapoviçin değeri 2bin tl de nakit vereceğim. Motosikletim 26,500e gitmiş olacak üzerindeki extralarla. Gayette iyi teklifte bulunmuşum