Hocam ne yaptın ya çok korkuttun beni. Okulum yeni birti işe başladım yanlız yaşıyorum. Sadece 6 ay kulşanıcam sonra maddiyatı ayarlayıp değiştiricem zaten 6 ay dayanmam lazım şimdide gidiyorum göstermeye çözümü yazıcam inşallah
Motorun sasisi kirilip ortadan ikiye ayrilinca kuzenimle eve kadar sirtimizda getirdigimizde ben de cok korkmustum,sikisik tirafikte iki arabanin arasinda ani gaz actigimda tam ikisin arasinda gaz teli kopuncada korkmustum, önümdeki arac ani fren yaptıginda ön arka frene basip yavaslarken arka fren teli koptugunda da...
Dershanenin en güzel kizini gezdirirken bozulup elim kir pas icinde önce kizi evinin sokagina kadar yayan birakip kostur kostur motorun yanina gidip eve kadar 7 km ittigimde de cok üzülmüstüm...
Sonra sattim demem o ki eger alti ay kullanacaksan iki kat daha fazla dikkat edeceksin iki kat daha fazla fren mesafesi birakacaksin haa birde biraz motordan anlayip cevre edineceksin ozaman idare eder
Seni simdi yasadiklarimla korkutiyimde sürerken korkma hayatta kal anlatiklarimda eksik var fazla yok inan bana cok cok dikkat et ha bu arada eger motorun 2016 ve üstü ise onlarda bagzi problemler cözülmüs yeniler bir tik daha iyimis diye duydum ama genede dikkat et. Sonucu da yaz buraya.