Acil taktik cok güzel bir kiz motora binmek istiyor ama yanimda kask yok

Ben inatla taktik vereceğim de kız Alman. Bizim taktikler ona sökmez. Hoşlanıyorum senden de bitsin gitsin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 hafta kızlarla gezme tozma, bu sırada kask paran birikmiş olur :cherry:

hem alkollü, hem de kasksız alman polisine yakalanmak istemezdim. oralarda "abi idare ediver eki eki eki" desen de idare etmiyorlar diye biliyorum. doğru mu?

hem alkollü, hem de kasksız alman polisine yakalanmak istemezdim. oralarda "abi idare ediver eki eki eki" desen de idare etmiyorlar diye biliyorum. doğru mu?

O konuda ben polisin hakkını yiyemem kaç sefer güzelce ceza yedim ;p Ama aşırı lakayt olanlarda var onlara diyecek birşeyim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Ulen keşke tek derdim bu olsaydı şimdi :D
Gidip yakayım bir puro ..

Cok dogru o yüzden dün riske girmedim Bugün takildik. Kasksiz binersen zaten motordan indiriyor polis, para+puan cezasi var alkolde ise; alkolün promoline göre degisiyor 5 promil alkole kadar sürmek serbest( kimi serbest degil desede bizzat 2 kere düsük alkolle kontrol edildim saldilar) 5 promilden biraz yukariysa para+ bir ay ehliyete elkoyma, cok üstünde ise daha agir yaptirimlar var.

Cok dogru o yüzden dün riske girmedim Bugün takildik. Kasksiz binersen zaten motordan indiriyor polis, para+puan cezasi var alkolde ise; alkolün promoline göre degisiyor 5 promil alkole kadar sürmek serbest( kimi serbest degil desede bizzat 2 kere düsük alkolle kontrol edildim saldilar) 5 promilden biraz yukariysa para+ bir ay ehliyete elkoyma, cok üstünde ise daha agir yaptirimlar var.

işte almanlık budur. almanlıktan alınan tat başka hiçbir şeyden alınamaz. belki bilardo.. yok lan almanlık daha güzel.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kız düşürmekten kolay ne var, artçı olarak binsin ilk viraja hızlı girin, motor yatıkken Allah ne verdiyse ön frene asılın, tebrikler siz de düştünüz ama kızı da düşürmüş oldunuz..

Hatta kızın sadece kaskı olduğu için kızı parçalamışta olursun. Parçala beni Behçet repliği geldi nedense aklıma :queen:

Motosikleti
Yamaha XT600
Dikkat et de kız düşüreyim derken sen de düşmee:farao: Harbiden kız düşürme tabiri çok çirkin bi tabir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar