Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bir şey soracağım, benim motosikletin 2. sahibiyim, motor geçen sene mayısta alınmış 2017 model, yalnız geçen hafta 5000 km bakımına götürdüm, yıllık bakım veya 10000 bakımı diyorlar, şuan ona götürmek zorunda mıyım, motorum garantiden çıkar mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bir şey soracağım, benim motosikletin 2. sahibiyim, motor geçen sene mayısta alınmış 2017 model, yalnız geçen hafta 5000 km bakımına götürdüm, yıllık bakım veya 10000 bakımı diyorlar, şuan ona götürmek zorunda mıyım, motorum garantiden çıkar mı?

çıkabilir hocam, yinede servisi arayıp bilgi almakta fayda var.

Bu arada pek sessiz kalmış buralar, uzun süre performans egzozlu kullanmış arkadaşlar herhangi sıkıntı yaşadı mı acaba? M4 egzozla çok ses çıkıyor susturuculu tigerla değiştirmeyi düşünüyorum.

tiger susturucu hiç bi işe yaramıyor ses yne yüksek ve çrkinleşiyor. bir sezon kullanıp sattım tigeri. akrapovic veya mivv sessiz. yani katlanır seviyede. ben şimdi mivv arayışındayım.

çıkabilir hocam, yinede servisi arayıp bilgi almakta fayda var.

Bu arada pek sessiz kalmış buralar, uzun süre performans egzozlu kullanmış arkadaşlar herhangi sıkıntı yaşadı mı acaba? M4 egzozla çok ses çıkıyor susturuculu tigerla değiştirmeyi düşünüyorum.

Sordum, gerek olmadığını söylediler, teşekkürler...

Arkadaşlar s.a.. Egzozun üstündeki amblem ezgozun çok ısınmasından dolayı düştü. amblem elimde fakat çok ısınan yüzeye tekrar nasıl yapıştırabilirim? bi fikri olan var mı? bu arada kazasız sürüşler herkese.

Hyperpro ön yay isteyen var mı arkadaşlar?

Motoru satıyorum. Yay da satılıktır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler...

Hyperpro ön yay isteyen var mı arkadaşlar?

Motoru satıyorum. Yay da satılıktır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler...

Özelden mesaj yollamaya çalıştım ama gönderemiyorum henüz sanırım. Kaç km kullandınız yayları, ne durumdadır? Düşündüğünüz fiyat nedir?

Merhaba arkadaşlar ben yeni mt 07 aldım öğrenmek istediğim tek konu bu motor istem dışı tekere gelirmi ? Yani teker yapmak istemiyorum ama gazı açtığımda kendi kalkar diye korkularım var o hissi veriyo çünkü motor

Merhaba arkadaşlar ben yeni mt 07 aldım öğrenmek istediğim tek konu bu motor istem dışı tekere gelirmi ? Yani teker yapmak istemiyorum ama gazı açtığımda kendi kalkar diye korkularım var o hissi veriyo çünkü motor

nihahaha diye gülüp gazı birden çevirirsen o potansiyele sahip motor.
Birde arkada artçı oldumu ön kalka kalka gidiyo arada zevkli oluyo :mrgreen:
Alışıncaya kadar yumuşak kullanın sıkıntı yaşamayın.

biz yine kendi ekolümüzde ezber bozmaya devam ediyoruz.
33687270_2500554716628694_8683658883002007552_n.jpg
[/IMG]
33622134_2500554796628686_1106236850776834048_n.jpg
33468446_2500157123335120_153651913848520704_n.jpg
33525791_2500157233335109_1478228722812190720_n.jpg
db killer ve slencer killer sistemleri uygulanmıştır

İçimde kaldı şu alet. Alamadım gitti. Şeytan diyorki zorla kendini al bir tane. Sonra İstanbul içi işe git gel hergün 85km en az yol tepeceği için yazık diyorum. Kararsızlıklar ve hüzün...

Merhaba beyler varsa bayanlar geçen gün mt09 kullanan bi bayan gördüm benden iyi kullanıyodu böyle olması mutluluk veriyor 2015 den beri foruma üyeyim ancak üye olduktan 5 ay sonra raceblue motorumu satmak zorunda kalmıştım :) yeniden bu defa nighfluo ile aranızdayım :)rodajdayım 1 ay sonra anca aktif olurum :)) herkese seviyeli samimi insancıl dostça paylaşımlar geziler turlar diliyorum, bu arada bi spor ön cam 700 lira olmuş ya :pr: wish den baktım çok güzel ürünler var ama ortalama 1 ay kargo bekleniyor aliexpressten de hiç alışveriş yapmadım... herşeye rağmen yine de en iyisi çinden yan sanayi galiba :)

Arkadaşlar Merhaba MT07 kullanıcısıyım. BMC hava filtresi aldım. K&N den iki kat pahalı neredeyse bilinçsizce fiyata göre iyisini tercih ettim. Ancak çok araştırdım bmc ile K6N arasındaki farkı ne yazan var ne çizen . Bileniniz varsa bu iki markanın farkını bil anlatabilirmi. Teşekkür ederim..

Herkese merhaba, bayiden sıfır satın aldığım mt-07 ile ilgili küçük bir sorum olacak. Öncelikle motorumla henüz 300km yol yaptım, birşey dikkatimi çekti. Boştayken kolayca otoparkta itebildiğim motoru, vitesteyken debriyajı sıkarak biraz itmem gerektiğinde daha zor, biraz daha güç harcayarak itebildiğimi farkettim. Hatta viteste park ettiğim motoru debriyajı sıkıp bulunduğu yerden yarım metre ileri itmek istediğimde, önce bi vites motoru tutuyor, biraz güçlüce ittiğimde kurtulup ilerlemeye başlıyor. Bu normal midir? Şimdiden teşekkürler,

Motosiklet hareket halindeyken durup vitesi boşa alıp debriyajı bıraktıktan sonra tekrar 1. vitese alırken çıkan TAK sesi de bence aynı sebepten,motosiklet kavramadayken debriyajla ayırsanız bile ilk aşamada bir miktar tutmaya devam ediyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletimi değiştirdiğim için elimde kalan Boğazdan Akrapoviç carbon line Egzozumu satıyorum. Ankara içi elden diğer illere kargo şeklinde satış gerçekleştirebilirim.

Fiyat 2250tl Tüpte ufak bir işlem var, patlak çatlaktan değil sürtme izini kapama amaçlı.

Arkadaşlar bende mt07 alıp aranıza yeni katıldım.Motora topcase takmak istiyorum demir ve topcase önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Arkadaşlar bende mt07 alıp aranıza yeni katıldım.Motora topcase takmak istiyorum demir ve topcase önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

En estetik duran Yamahanın orijinal çanta demiri bence fiyat olarak ise diğerleri ila hemen hemen aynı.Çanta olarak da Shad sh 39 görüntü olarak da motora uyuyor. Benim tercihim bu ikili olmuştu.

Herkese selam arkadaşlar. mt7 kullanan arkadaşlar ile grup yapıp gezme fikri olan arkadaşlar varsa watsaptan kuralım. dolanalım tabi ortak zamanlarda . gezidir muhabbettir. ne olursa. istanbul anadolu yakasından 3-5 kişi kursak kafi. avrupada olur alınmaca yok :D

Arkadaşlar merhaba, ben 2018 sıfır olarak mt07 alacağım fakat dün internetde tanıtıcı videolar var izledim keremahero nun ve bir fuar videosu bunlarda yeni mt07 de akropoviç egzoz ve elcikler eklenmiş ama sahibinden bakınca 2018 olarak satılan hiç bir motorda o egzoz ve elcikleri göremedim acaba o tanıtılan 2018 le bunların farkı ne?

Video bu

https://youtu.be/3oNPfHeZcbY

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar