[MT - İstanbul]Park Kalamış Kafe Toplantısı

ama haftaiçi olmazki böyle maçı falan geçtim 12 saat çalışmadan sonra motorla bile olsa çıkamam biyerlere :D

bi buluşmaya katılamadım bugünde babam sağolsun başıma bi kaç iş çıkardı daha yeni geldim eve bu ne kısmetsizliktir hiç anlamadım ya:(:(

Haftaya perşembe saat 20:00 diyelim o zaman şimdiden...
yağmur veya fırtına olmazsa ordayız...
kalamış park cafe...

hadi bakalım haftaya bende orada olucam... çoğunluk sağlanır umarım... :) avrupa yakası bizden çoook daha iyi organize oluyor. ben daha bizim gezileriden bile ahberdar değilim. sağolsun arkadaşlar özelden msj atıyolarda haberimiz oluyor. (teşekkürler chaplin ) toplanalım artık...:rendeer:

hadi bakalım haftaya bende orada olucam... çoğunluk sağlanır umarım... :) avrupa yakası bizden çoook daha iyi organize oluyor. ben daha bizim gezileriden bile ahberdar değilim. sağolsun arkadaşlar özelden msj atıyolarda haberimiz oluyor. (teşekkürler chaplin ) toplanalım artık...:rendeer:

Ne demek efem görevimiz...:rendeer:

Herkes birbirine haber versin lütfen "BU PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 20:00'DA
KALAMIŞ PARK CAFE'DE TOPLANIYORUZ"
Tabi hava iyi olursa...Dua edin de yağmur yağmasın Perşembe günü.

Kimler gelecek toplantıya?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her perşembe kalamıştan bir tur atıyorum zaten..
ama bu perşembe motorum olmayacak :salut:
yine de gelmeye çalışırım :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yapalım tabi bir buluşma daha yaz bitiyor nerde millet yaw hadi son buluşmalara:cat:

Duyduk duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin:queen:
Perşembe günü saat 20:00'da Kalamış Park Cafe'de buluşuyoruz...(yağmur yağmazsa)
yeri çok kolay.Kızıltoprak'tan Bostancı istikametine giderken Bp'yi geçtikten sonra sağda köşede Bir HONDA galerisi var.Onun sokağına girin.dümdüz sahile doğru devam edin.Caddeye çıkınca karşıya geçin ve park edin...
Hemen orada park'ın içinde bulunuyor park cafe.
Hadi herkese haber verin :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewet hadi bakalım
perşembe günü dahil bu hafta hep yağmurlu görünüyor
ben motorumu sattıktan sonra yağmurlar mı başladı :silent:
ben bişey yapmadım gerçekteen :queen:

ewet hadi bakalım
perşembe günü dahil bu hafta hep yağmurlu görünüyor
ben motorumu sattıktan sonra yağmurlar mı başladı :silent:
ben bişey yapmadım gerçekteen :queen:

hımmmm.tamam kellesi uçurulacaklar listesine yazıyoruz seni :queen:

Bu arada bugün için de yağmur görünüyordu ama ben az önce çıktım hava mis gibi.terledim geldim hatta.
birazdan da hazır yağmur yokken pembişimi gecikmeli 300 bakımına götürücem :)
zira 390 km.'de şu an.

dün akşam bir kaza geçirdim :salut: heryerim ağrıyor :pale: ( bir araba çarptı ) bakalım motorum o zamana kadar servisten çıkarsam gelirim... :pale:

kaç haftadır gelemiyodum bu hafta görüşürüz yeni arkadaşlar da var gördüğüm kadarıyla süper :)

dün akşam bir kaza geçirdim :salut: heryerim ağrıyor :pale: ( bir araba çarptı ) bakalım motorum o zamana kadar servisten çıkarsam gelirim... :pale:

Çok geçmiş olsun arkadaşım:rendeer:

Bu arada bende sabah çıktım motorla işe geldim hava gerçekten güzel ama yarından itibaren haftaboyu yağmur gözüküo naapcaz:pale:

Arabayla gelelim o zaman :mrgreen: Ben pendikten itibaren toplamaya başlarım milleti max 4 kişi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar