Bir üst yorumdaki üyenin ismi sana ne hatırlattı ?

izmirde ortaokulu okurken beslenme cantasiyla guzel börekler getiren kiz geldi aklima.bende kuru tosta talimdim,sucuklu kasarli degil,bildigin sadece salçali:)

Son düzenleme:
@Stock sever

Eski calistigim isyeri stok yapmayi çok severdi.malzemeler elinde patlayinca bmc levend bile yetmedi taşimaya.hey gidi gunler be...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------

diriyi yikamak zordur be dostum.tellak desen anlarim hamamlarda :)

huzurevinde çalışıyorum bakım personeliyim :)

Artık ne duamsın nede bedduamsın hakiko. :)

https://youtu.be/pI2kMEk2W6g yapıştır gece gece..

Nedense bülent ersoyu görünce aklıma Çoşkun Sabah gelir...Çoşkun sabah aklıma gelince de kasetiyle dansa kaldırdığım kızlar aklıma gelir.. :mrgreen: Yaş geçik olunca biraz... :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------

Ben yıldızı bilirim tek geçerim :D

Şimdi benim gül gibi konumun altında, konu amacından çıkıp sohbet ediyosunuz, kıl cins antipatik huysuz at kafası bir konu sahibi olsam hemmen burayı terk edin derdim ama öyle biri değilim.

Kırmızı ceketliler bizi dövene kadar takıkılın genşşşleer.

Şimdi benim gül gibi konumun altında, konu amacından çıkıp sohbet ediyosunuz, kıl cins antipatik huysuz at kafası bir konu sahibi olsam hemmen burayı terk edin derdim ama öyle biri değilim.

Ya hele dur sende giden konun olsun.. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------

Al yıldız dinle..

7Nyko5.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hortlatayım mı konuyu :)

hachiko senin ismini görünce akp geliyor aklıma. iyi mi kötü mü bilemedim :cherry:

kartala aşkımız derinden
vazgeçmedik senin sevginden
yeri geldi 15 sene bekledik bizler
çilene alışık yürekler
acısıyla tatlısıyla geçse seneler
kalbim beşiktaş'a zikreder.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@boldpilot
kalın pilot bir film ismi gibi bir şey

@velizrsln

Eski MSN günlerim geliyor aklıma, "[email protected] titreşim gönderdi..." Hareketli resimler, süslü MSN ifadeleri :D Hey gidi... Daha sonra Facebook patladı, forum siteleri ve MSN tabir-i caizse öldü. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

Birde @MrMud aklıma pokemodaki Muk'u getirdi :mrgreen:

320

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
@velizrsln

Eski MSN günlerim geliyor aklıma, "[email protected] titreşim gönderdi..." Hareketli resimler, süslü MSN ifadeleri :D Hey gidi... Daha sonra Facebook patladı, forum siteleri ve MSN tabir-i caizse öldü. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

Birde @MrMud aklıma pokemodaki Muk'u getirdi :mrgreen:

https://vignette.wikia.nocookie.net...k.png/revision/latest/scale-to-width-down/320

kakaolu "campare" :) çok güzel bisküvidir.

edit: ismi yanlış yazmışım, aklıma ilk gelen bu oldu; yani nicke baksanıza? "hali" kısmını atın ve yerine "re" koyun.

ulker-canpare-cikolatali-kremali-biskuvi.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar