Cuma akşam çıktığım kamplı yolculuğumu kazasız belasız bitirdim, ne var ne yok almışım o kadar da kullanmadığım malzeme oldu, şişme yatağı bile kullanmadım.
[/URL][/IMG]
Isparta ya 50-60km kala gecenin 4 ünde baktım çizgiler şaşıyor uygun bir yerde kamp attım attığım yerde kuş gözetleme yeri imiş çadırı kurup yattım. Gözetleme kulesine gündüz girip baktım orda da kamp atılabilirmiş ama uykum olunca hiç gecenin bir vakti gezinmedim.
Isparta ya gelinir de sabah sabah kelle paça yemeden gidilir mi sırf bu yüzden bBurdur a Isparta üzerinden gittim.
Burdur Ağlasun İlçe Jandarma da asker kuzeni ziyaret ettim.
Ağlasun a gelmişken Sagalassos Antik kentini ziyaret etmeden olmazdı.
Ziyareti bitirdikten sonra Köroğlu Beli diye bir yerde 7-8km lik bir toprak yoldan orman içine doğru çıktım müthiş bir manzarası vardı tek eksiği su idi ama onu da zaten ben tedarik etmiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Pazar sabah Konya ya tekeri çevirerek hem Mevlana Türbesini hemde Bajaj kullanan 3 4 arkadaşla buluştum kendilerine burdan da tşk ediyorum.
Isparta Eğirdir i beğendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Nevşehir e girerken, güzergah paylaşımları farklı olabilir sıkıntı yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Tuz gölüne de geçtim fakat farklı istikametten girince göle ulaşmak bir hayli uzundu bende geri döndüm bu kadar yeterli en azından tuz gölü çevresini görmem yeterli oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
Dönüşte Ankara otobandan gelirken bir salaklık edip D 100 e girdim Kızılcahamam Bolu derken biraz üşüdüm biraz dolandım trafiğe takıldım, bu kadar yol gezince zincir ayarlamam gerekti üç çanta dolu orta sehpa yok sağolsun pompacı arkadaş ile hallettik ve sağ salim yolculuğumu bitirdim.
15154km ile gezimi bitiriyorum bu arada bugün 15000km bakımına girecek motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Kısa bir resimlerden derlediğim videom.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
Aksilikler olmadı mı oldu, İstanbul'dan yola çıktım Mehmetçik Vakfında benzin aldım ana anahtar yok meğerse anahtarı yakıtı ödemek için marketin içinde düşürmüşüm neyse ki güvenliğe teslim etmişler o şekil kurtardık, kamera su koyverdi, kaskımın içindeki müzik sistemi su koyverdi neyse ki onu hallettim.