Ben aldığımdan beridir gidon yükseltme ile kullandığımdan, stock halini bilmiyorum
İlk 1000km 4000-5000rpm arasını geçme. Çok zorlandık aç gazı 10sn olmadan gene bırak. Sollaman gerekiyorsa kendini riske atma. Ben 1250km den sonra yardırdım. 100km/sa ile falan gittim 110’u kendime sınır belirledim. Şimdi max 140 ile gidiyorum. Daha basöıyor alet. Silivri’den Beylikdüzü’ne 18dk da girdim dün. Azıcık işim vardı. Bunları söyleyebilirim ancak. Halen düzgün oturamıyorumBir ip gibi gidiyor bir sağa çekiyor. Daha sola çektiremedim
Falan filan...
Ben kullandım.Orjinalide iyi idi.Pulsardan rahat.Yükseltme ile çok daha iyi.
Ben çabuk alıştım.Motoru bacaklarımın arasına alır almaz ip gibi uzadı gitti.İlk kullanımda virajlarda sıkıntı yaşadım.Pulsara alıştığımdan viraj girişlerinde hızını ayarlamak sorun oldu.İlk bakıma kadar sakin kullandım ondan sonra ani gazlama dışında pek dikkat etmedim ama yol belli şartlar belli heryerde radar var.Yalnız şu bir gerçek motorun ağırlığı gerçektende avantaj.Mesela dün araba ile gazipaşa alanya gittim geldim.Dünkü rüzgar arabayı savuruyordu lakin aynı yolu dün dominarlada gittim rüzgar illaki savuruyordu ama araçdaki gibi dengemi bozamadı.Gerçi motor ile aracın ayrodinamik farklılığı var ama dominarın ağırlığıda buna etken.Motoru dengede tuttuğun müddetçe sıkıntı yok ama ayakda dururken merkezi kaçırırsan pulsardaki gibi kaldırıp doğrultmak mümkün değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Valla bende soğukken yaptı. Isındıktan sonra yaşamadım hiç. Fakat ilk yağ değişimi sonrası Birol usta test sürüşü yaptı ve elektrik kesiyor gibi yapıyor dedi. Sonrasında kafayı açıp tesisatı kontrol etti ve bir yeri bantlayınca hiç sorun kalmadı. O testi daha agresif yaptığı için benim farkedemediğim bir şeyi farketti sanırım. Biraz kullanayım da daha sağlıklı cevap veririm.
Demekki işin ehli hemen anlıyor sıkıntı nerede.Bende elcik ısıtma takarken kafayı sökmüştüm.Belki gevşek biryerler vardır.