@tommygun
Hayırlı olsun ,kazasız belasız sürüşler dilerim.
selam
şu anda piyasadaki satılan motorlar içinde f/p ürünü motor almışsınız, kalitesi gayet tatmin edici cin ve hint malı değil g kore malı kaliteli bir ürün .
tekeriniz düz bassın
Merhaba,
Z GARAJ' dan 2015 model bir aracı hafta başında teslim alacağım. Motora ilk etapta neler yapmak gerekir ve güvenlik önlemleri olarak ne gibi şeyler almamı tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Merhaba,
Z GARAJ' dan 2015 model bir aracı hafta başında teslim alacağım. Motora ilk etapta neler yapmak gerekir ve güvenlik önlemleri olarak ne gibi şeyler almamı tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Merhabalar. Bundan 1 ay önce ilk motorum olan Wolf 250 yi ikinci el 9000 km de satın aldım. Ancak benden önceki sahibi debriyaj balatasını degiştirmiş. Şuanda ani yüklenmelerde yada yarım debriyaj yaptıgımda debriyaj kaçırıyor ve kaçırma sesi beni deli ediyor. Başına gelen oldumu bilginiz varmı bana bir yardım edin size zahmet![]()
Merhaba Tommygun satışını aldın demek artık, çok güzel ve kalipli şekli var bi ara ben de düşünmüştüm aynı rengini, tekrar hayırlı olsun.Nasi gidişi duruşu, ağırlığı olumsuz etki yapıyor mu mesela,son viteste düşük devir kaç yapıyor uzun yol için, titresim v.s. durumu..
Soran olursa tavsiye edelim miGerçi rodajdadir ama fikir vermiştir..
Bu arada rodaj derdi bitti benim çok abartmadan her türlü gazliyorum motorda gaz ac deyip duruyor zaten teşvik ediyor biraz, fakat dediğim gibi sürücü etkileşimi yüksek olduğundan bazen sıkışık trafikte rahatsız edici olabiliyor fan acinca sinirleniyorum, onun dışında akan trafikte şeritlere çok güzel girip çıkıyor motor.Simdi yetmiş seksen kilometre çalışma yapıp geldim mesela.

Arkadaşlar dün 1000 bakımını ZGaraj'da yaptırmıştım. Bu sabah erkenden yola çıkarak Tekirdağ Uçmakdere'ye gideyim, hem viraj çalışayım hem de kontrollü bir biçimde hız yapayım dedim. Giderken de dönerken de deli gibi rüzgar esiyordu. Dayak yemiş gibi oldum.
Wolf'ün kalkışı, sabit bir devirle giderken gazı açtığında çabuk tepki vermesi çok hoşuma gitti. Önceki motorum olan RKS Titanic 150-S'in forumunda epey bir yazdım çizdim, otobanda emniyet şeritlerine mahkum olmamak süper birşeymiş. Wolf, ayı gibi hızlanıyor. En fazla 8000 devirde 141 yapabildim ama sabit 120-130 aralığında çok rahat gidiyor ve kullanıcıyı yormuyor. Verdiğim molalarda 2-3 kişi motorun marka ve modelini sordular, rengini çok beğendiler. Tek silindir, illa ki titrer dedim ama RKS'deki kadar rahatsız edici bir titreşim yok, gidon RKS'ye göre daha aşağıda olmasına rağmen ellerim uyuşmadı.
Benzin alırken pompanın erken atmasına bir türlü alışamadım, hep eksik benzin alıyorum. bu nedenle tam anlamıyla ölçüm yapamadım. Yolda 2 defa benzin aldım. 3,3 lt/100 km ile 4,2 lt/100 km aralığında birşeyler yaktırmışız hesabıma göre. Birkaç bin km sonra daha sağlıklı veriler elde ederim diye düşünüyorum.
Uçmakdere'nin virajları süper, viraj antremanı için tehlikeli ama güzel bir yer. Doğa, tabiat da cabası..Mitas Mc50'ler hiç falso vermedi, Wolf için iyi bir lastik alternatifi olabilir. Uçmakdere'ye ilk defa gidecek olanlara tavsiyem yolda çok sinek var, üstünüz başınız, vizörünüz sinek ölüsüyle doluyor. Mutlaka boynu koruyan balaklava takın ya da buff ile boynu açık bırakmayın. Birkaç defa arıya çarptım, kurşun gibi mübarek. Kumbağ'ın içindeki yol korkunç bozuk, alternatif bir yoldan gitmeye çalışın.
[url]https://i.hizliresim.com/PlmXpO.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/PlmXp5.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/OomQk4.jpg[/url]
en guzel rengi
120 ile giderken,6.viteste ortalama 6500 devir ceviriyor.
bu da daha yuksek hizlarda stabil gitmek icin daha fazla devir var demek.
70-90 km ortalamasinda,sakin suruste ybr kadar az yakiyor.
gule gule kullanin,cok sahane bi f/p modeli.
Ben de çok memnun kaldım, alıştıkça her geçen gün daha da sevmeye başladım.
insallah hep memnun kalirsiniz,gecen bir abimde gordum 35,000'e gelmis cil cil duruyordu.
hicbir aksilikte cikarmamis. gonlunuzde bu acidan rahat olsun.