@clasxs ; yuasa
@darknroll ; 100 çok erken yağ değişimi için bence. Diğer işlerini yaptır, 500'de değiş, sonra 1.000, sonra 2.000. Devamında 2000-2500'de bir yağ değişirsen sağlıklı. 1.000'e kadar süzgeci temizlet, sonra 3 yağ değişiminde 1 yeterli.
12 Volt / min 7 max 9 Amper
Ne hazırcı adamlarsınız yaw, kaldır seleyi bak![]()
Merhabalar benim bir problemim varda yardım ederseniz çok sevinirim.
Motorumun rölantisini 1600 lere getirdim sonra işe gittim iş çıkışı çalıştırdım ve rölantim 1000 devrin altında ısındıkdan sonra yapıyor sanırım bunu 2 3 defa üst üste yaşadım bu durumu birde çalışırken sorun nerde bilmiyorum ama devri düşüp düşüp yükseliyor 1600 devirde çalışması gerekirken 1000lere inip 1200 1400 çıkıp tekrar iniyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
@claxs ; o lafın gelişiydisoldaki üçgen kapağın 3 vidasını söküp kapağı açarsan görürsün aküyü. Ayrıca sele 3 cıvata ile bağlı. İkisi yanlarda biri çamurluk üstünde.
@iron883 ; artık tüm işlemler noterde bitiyor diye duymuştum. Sigortasız trafiğe çıkma hemen bağlıyorlar. Sigortanı ruhsat fotokopisi ile yaptırabilirsin. Hayırlı olsun.
Motoru bugün aldımyarın bir aksilik olmazsa teslim edecekler. Ruhsat işlemleri için aldığım yerin bana verdiği belgeler ile notere gideceğim. oradaki işlemler bitince şoförler odasına ve işlem tamam sanırım? Ruhsat işleminden önce sigortayı yatırmam şart mı? Ayrıca eğer şart ise belgenin çıktısı yeterli olur mu orjinalini istiyorlar mı?