Yamaha Yamaha MT-09 Tracer 2015 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
26 Mar 2012
Mesajlar
1,207
Ben arkadaşımda ilk sürdüğümde teker yapıp havada 2-3 .vitese atmıştım.
Yalnız A modu biraz sıkıntı alışması zaman istiyor.
B modu gayet güzel.Şimdiye kadar tekteker yaptığım en kolay motordu.Havada vites atması çok rahat ve korkutucu değil.
Mt-07'de kemikli geçiyordu.Ve gaz açıp kapamada korkutuyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Arkadaşlar uzun süre araştırmalarım vs sonucu bu motorla anlaştım.44'den bir kuruş düşmüyor.Almayı düşünüyorum.
Başka ilanlarla çok kıyasladım.Ucuz olanların Km'si yüksek ve Aksesuarsız.Km düşük olup aksesuarsız olanlarda çok para istiyor.
Bunu aldığımda Lastik ve Aksesuar masrafım olmayacak.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-hatasiz-9.500-km%2Caksesuarli-512665007/detay

hayırlı olsun şimdiden. bana fiyat yüksek gibi geldi. km iyi kabul ama sonuçta sizde binecekseniz km si zaten artacak. ortalama km ye sahip bir motoru daha uygun fiyatlara alabilirsiniz zannımca...
 
Katılım
5 Mar 2010
Mesajlar
2,035
Merhabalar Dostlar.Motoru Antalyadan aldım Tracer900'a çok şükür kavuştum. Sonra Konyaya akraba ziyareti yaptım.Sonra Memleketi Mersine döndüm.
.Herkese Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim
2e52kiq.jpg

2pobas3.jpg

fkv32q.jpg

21kdnjq.jpg


---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Yaklaşık 800 km civarında bir yolculuğum oldu.Çok keyifliydi.Herşeyiyle zevk aldım.Mt-07'den sonra olunca hiç yorulmadım diyebilirim.
Benzin göstergesini tam sağlıklı ölçemedim.Sanırım 1 depoyla 270km civarında gidiyor.205km'deyken lamba yandı söndü.25km gittim benzin aldım.
95.00 TL ,16.60 Litre benzin aldı.Ort 5.8'le geldim.Konyadan-Ereğliye kadar özellikle Rüzgar acayip vardı.Hem beni hem motoru yordu.
Anlık ortalamada bile bu belliydi.150'le bazen 4.8-5.2 civarı giderken.Rüzgarlı yerlerde 6.5 litre gösteriyordu.
 
Son düzenleme:
Katılım
25 Tem 2006
Mesajlar
1,471
Hayırlı olsun. Güle güle, keyifle binin. Yakışı gayet güzel. 1 depo ile 350 gitmişliğim var :) ama sabır isteyen bir iş :)
 
Katılım
5 Mar 2010
Mesajlar
2,035
Dakka 1 gol 1.Başıma bir olay geldi.Belki Dünyada tektir.
Anahtarı gidonun ordaki boşluğa düşürdüm bulamıyorumda.Gözükmüyorda ne yapabilirim ?
Şuan içinde ellemedim henüz daha çözüm yöntemi olan söyleyebilir mi ?
Kısa zamanda fotoğrafını atarım.
 
Son düzenleme:
Katılım
25 Tem 2006
Mesajlar
1,471
:) geçmiş olsun. Sağ veya sol granajı sökerseniz rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
 
Katılım
5 Mar 2010
Mesajlar
2,035
Sağolun teşekkürler.Grenajları sökmeye gerek kalmaz inş.
Zaman kısıtlılığından pek yazamadım.
MOTOR 18'binde İlk Sahibinden Aldım.Üstünde Aksesuar olarak Asansörlü Cam,Koruma Takozu,Depo Üstü Çanta var.
Şehir içinde tam hayal ettiğim gibi.Üstündeki lastikler sıfır.Bridgstone Hyper Sport S20.Bi Pirelli Diablo Rosso 3 olmasada Fena değil idare eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

Anahtar bulundu.:)2 gündür uyuyamıyordum.Soldaki Tracer yazısının arka tarafına düşmüş.
Ortadaki U şeklindeki plastik parçayı sökmemle gözüktü direk bende aldım.
 
Katılım
25 Tem 2006
Mesajlar
1,471
Arkadaşlar selam,
Elimde hiçkullanmadığım kutusunda duran K&N hava filtresi var, isteyen olursa uygun bir fiyata vereceğim.

herkese iyi geceler.
 
Katılım
21 Mar 2018
Mesajlar
3
sercan yeni motosikletin hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan. 44 binden bir kuruş düşmeyen bir dost :)
 
Katılım
26 Mar 2012
Mesajlar
1,207
arkadaşlar merhabalar. yağ değişimi ile alakalı danışmak istediğim birkaç husus var. ben şehiriçinde traceri kullanmyorum. haftasonu uzun yolculuklarımda bana eşlik ediyor tracer. yağ değişimi 5bin km rede bir yapmayı düşünüyorum. sizler nasıl yapıyorsunuz ? birde önceki bütün 4 silindir motorlarımda castrol tam sentetik 10 50 yağ kullandım ve memnun kaldım. tracerde castrol kullananınız varmıdır acaba ? memnun kaldımı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

arada fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyelim derim ben :)



 
Katılım
25 Tem 2006
Mesajlar
1,471
Selamlar,ben şehiriçi, şehirdışı heryerde kullanıyorum ve 5000 km de bir bakımını yaptırıyorum. 15 binde ise fren hidroliklerini de değiştirdim.

İyi gezmeler.
 
Katılım
26 Mar 2012
Mesajlar
1,207
Selamlar,ben şehiriçi, şehirdışı heryerde kullanıyorum ve 5000 km de bir bakımını yaptırıyorum. 15 binde ise fren hidroliklerini de değiştirdim.

İyi gezmeler.

havaların ısınmasıyla gezmeye başladım bende :) geçtiğimiz haftasonu eskişehire gidip geldim 700 km çevirdik. gayet memnun kaldım hiç yorulmadım desem yeridir. bu arada yakıt ortalamamda 4.2 lt idi. en sevindiğim yönüde bu oldu gezinin.
 
Katılım
1 Eyl 2006
Mesajlar
2
Arkadaşlar merhaba
İstanbul içinde, Mt-09 tracer için gidon amortisörü alabileceğim yer var mı ? Şimdiden bilgilendirme için teşekkür ederim.
 
Katılım
12 Haz 2008
Mesajlar
5,549
Arkadaşlar merhaba;

Motorum satılıktır,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-firsat-tracer-900-552128801/detay/
 
Katılım
5 Mar 2010
Mesajlar
2,035
Çok güzel motor Allah(C.C) ömür verirse epey süre kullanacağım.Her istediğimi layıkıyla yapıyor.Virajı mükemmel,Yakıtı mükemmel,Rahatlığı harika,ABS,TCS,MODE anlatmaya gerek görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.:)Sanırım kışa doğru orjinal ekipman Quick Shifter almayı düşünüyorum.
Prof.Teker çekimlerini sonraya saklıyorum:))
35hjxqu.jpg

180l5f.jpg

a3dn48.jpg


---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

Arkadaşlar merhaba
İstanbul içinde, Mt-09 tracer için gidon amortisörü alabileceğim yer var mı ? Şimdiden bilgilendirme için teşekkür ederim.

Gidon Amortisörünü kafa sallama için alıyorsan bence alma.Kafa sallamasının gidonla alakası olduğunu düşünmüyorum.Bende yaşadım,insanların abarttıkları kadar bir olay yok.
Amortisörlerinin yüksek olmasından dolayı bir sallantı var.Performans istiyorsan orantılı olarak ön ve arkayı düşürürsen çok daha iyi sonuç elde edersin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst