YİNE BİR PULSAR 200 NS VAKASI....KM SAATİ SU ALIYOR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun garantisi Nisan sonu bitiyor
Ne yapayım götüren mi servise
Her geçen gün km saati daha çok su alır gibime geliyor

Son düzenleme:
Sadece camımı değiştiriyorlar acaba komple göstergenin değişmesi gerekiyorsa ilerde tuzluya patlayabilir bir şansını dene bence

Götürme kardeşim ne gerek var zaten pulsar yani yaptırsanda gene bozulur :queen:
Pulsar200NS'te yaşanabilecek bütün sorunları yaşayan adam Pistonlar :queen:

şaka bir yana götür garantiden değişiyor herhangi bir çatlak kırık vs yoksa .

Fotosunu atsana, merak ettim. Buğu falan mı yamış yoksa bildiğimiz su mu almış görelim.

Pistonlar seninle ilgilenemedim sabah. İşe geç kalıyordum koşturmaktan. Kardeş gel senin Pulsar'ı, V15 ile değiştirelim. Hem parandan ol hem hızdan hem de apaçilik ruhundan. Gemi gibi makine. 150cc fıtı fıtı gidiyor. İstesende bişeylerini bozamıyorsun çünkü bozulacak bişeyi yok :queen:

Yada Honda CB125F al. Sarı olanı ile çık Scooty den müşteri avla :cat:

Bence sen Pulsar'dan değil, Pulsar senden çok çekti be usta. Rahat bırak hayvanı. Başka özgürlüklere, kendini kısıtlamadan koşsun :bestmt:

Pistonlar gardaş,motoruna talibim 5bin gaymen hazır kılçıksız..hemde canlı,ateş ediyor..:flower:

Hem kurtulur rahat edersin..bende motoru elden geçirir çiçek gibi yaparim.onun dilinden ancak ben anlarim..içinden bile geçerim...bir hafta sonra taniyamazsin motoru saat gibi çalişir.

Edit:

Piston gardaş,teklif hala geçerli..

Son düzenleme:
Elinizdeki motosikletten memnun değilseniz diğer arkadaşların da belirttiği gibi, elinizdekini değiştirmenizde yarar var. Niye zorluyorsunuz ki :cat:

Dürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum

Dürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum

Usta,içtiğin ne ise tek dublede ben alırım...

Pistonlar gardaş,motoruna talibim 5bin gaymen hazır kılçıksız..hemde canlı,ateş ediyor..:flower:

Hem kurtulur rahat edersin..bende motoru elden geçirir çiçek gibi yaparim.onun dilinden ancak ben anlarim..içinden bile geçerim...bir hafta sonra taniyamazsin motoru saat gibi çalişir.

Edit:

Piston gardaş,teklif hala geçerli..
Walla aklın yolu bir. Bende 5000₺ önerecektim. İkinci motor yapıp binmezsem adam değilim. :wiinkk:

Üstad, yeni başladım. Şöyle saat 22'ye doğru anlıycam seni:mrgreen:

Benim 2.motor 2016 hajoue 125 full depo + 2000 tl trikko... yeter ki o motor o çoçuktan kurtarılsın... Rekabet yok, kampanya bu. Levent alsın söz noter masrafını ben vericem. Samimiyim bak...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar