çin ile hindistan'ın savaşması

bir tarafta 1.5 milyar, öte tarafta 1 milyar nüfus. bunlar bir savaşsa dünyanın neredeyse yarısı yok olur.

iki devin kapışması.

Aralarında devasa Himalayalar var. Ordu mordu geçemez. Bildiğim kadarıyla tarihte olmamış durum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çinliler korkaktır
Bknz: Çin seddi :)

Çinliler korkaktır
Bknz: Çin seddi :)
5ofT_9bWBFTyO9UmwfL67I7qphfrhogrLgn2OaczXRdhxcNEbBDew8hD-5UuE78ClwvqrWLrg67EeCDC9KxnBDEmAwQZnWhmkkjRLPSk7JkM3v5x=w443-h332-nc

İlkokulda bu muhabbeti yapardık. Şu ülke bu ülkeye dalsa kim yener geyiği...
Hatta bu geyiğe doyamayan arkadaşlar "Terminatörle Bruce Lee dövüşse hangisi yener?" geyiğine geçerlerdi.
Hey gidi yıllar...

Bence füzenin önüne taramalı bağlayan taraf kazanır !!!

kOQoqW.png

öyle demeyin. yakın zamanda büyük bir dünya savaşı bekliyorum. ben tercihimi "çin vs hindistan"dan yana kullanıyorum. oranı çok tatminkar. çifte şans oynayacağım.

Aga öyle diyonuz ama Çine ABD Hindistana ise Rusya musallat olur boş bırakmazlar,büyük kapışma çıkar

Elde çekirdek kola,çıkarız bi tepeye patlayan nükleerlerin mantarlarına bakarız.
Havai fişek hesabı,gerçi ilk gördüğümüz mantar aynı zamanda gördüğümüz son görüntü olur :)

Elde çekirdek kola,çıkarız bi tepeye patlayan nükleerlerin mantarlarına bakarız.
Havai fişek hesabı,gerçi ilk gördüğümüz mantar aynı zamanda gördüğümüz son görüntü olur :)

abi ben bira alıyorum o zaman. tuborg malt. sana kola, çekirdek alıyorum. başka bir şey isteyen var mı arkadaşlar?

İlkokulda bu muhabbeti yapardık. Şu ülke bu ülkeye dalsa kim yener geyiği...
Hatta bu geyiğe doyamayan arkadaşlar "Terminatörle Bruce Lee dövüşse hangisi yener?" geyiğine geçerlerdi.
Hey gidi yıllar...

Bence füzenin önüne taramalı bağlayan taraf kazanır !!!

https://i.hizliresim.com/kOQoqW.png

Şu karikatüre bayılıyorum abi.Efsane karikatürler yapıyor adam.

buyuk-resme-bakmak-lazim-karikaturu.jpg

Bizde yakın zamanda suriye sınırına minik çin seddi çektik, biz de mi korkağız? Mantık yanlış, ülke güvenliği herşeyden önce gelir...

Hey gidi günler hey. İkinci körfez savaşı zamanı askerdeydim. Dönüşte eve geldim bir baktım rahmetli babam ile anam piyasada ne kadar un varsa eve stoklamışlar. Ama hamur işi yedik be.:mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Madem savaş çıkacak, silah yapıp satalım.
Topladığımız parayla oralara demokrasi monte ederiz.
Bizim ne eksiğimiz var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar