ben şu müşteri hizmetleri şeysini bi türlü bulamadım ya amazon da
Yaklaşık 20 daha vererek zincirlisine sahip olabiliyoruz galiba, doğru mudur? İlk amazon alışverişim olacak linki inceleyip cevap verirseniz sevinirim https://www.amazon.de/ABUS-19005-Kette-Bremsscheibenschloss-Schwarz-Gelb/dp/B00KFSXAGI/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1521816743&sr=1-2&keywords=Abus+8077
ürün 2 hafta sonunda elime ulaştı. 67€ ürün fiyatı + 14€ gümrük vergisi şeklinde ödeme yaptım. Anahtarında ışık olması küçük ve güzel bir detay:cat:
lakin Anahtar kartındaki kod ile ne yapacağımızı tam olarak kestiremedim:sunny:
ürün 2 hafta sonunda elime ulaştı. 67€ ürün fiyatı + 14€ gümrük vergisi şeklinde ödeme yaptım. Anahtarında ışık olması küçük ve güzel bir detay:cat:
lakin Anahtar kartındaki kod ile ne yapacağımızı tam olarak kestiremedim:sunny:
13 Mart'ta sipariş verdim , 20mart tahmini kargoya veriliş , 20-24 arası da teslim diyordu. 22 Mart'ta kargoya verdiler dün de geldi.
Cevaplar için ��
aynen bir mail atıp azarlamak gerek , kendi ülkenin markasını tedarik edemiyorsun , kargolamayıda tarih sırasına göre yapmıyo birde
Bu kilide güvenip gece sokak da bırakmayın.Ses çıkan yere biraz hidrolik ya da paçavra bez ile sararsan ses kesilir,kesme işini de seyyar spiral ile 2-3 dk da kesilir,aksini iddia eden varsa gelsin test edelim.
ben müşteri hizmetleriyle konuştum. bitane almancı dayı aradı salak salak konuşuyo. dedim ticket oluştur ne saçma iş yapıonuz.
bende bugün bi mail atiyim arasınlar bende bi şikayet kaydı oluşturtiyim , koca amazonun yaptığına bak hepsiburadaya döndü![]()