- Konu Yazar
Arkadaslar ehliyetimi yeni aldim otomobil kullaniyordum onceden. Uzun suredir motosiklet ariyorum bir turlu karar veremedim hergun yenilerini gordukce kafam karisiyor. Guclu bir motosiklet istemiyorum ilk basta ama cok ta yavas gitmesin ki yolda sıkmasın insanı. Sehir icinde kullanacagim arada da kamp yapmak icin 60-100km arasi yol yapacagim beni uzmeyecek bir motor ariyorum. Ekipman haric maksimum 4 bin ayirdim.
Mg superboy begendim bide kuba dragon 50 ama dragonda sanirim otobana cıkmak yasakmış. Sigortası falan olmadigi icin diye duydum. Sanirim motosiklet tarzimi bu iki motordan anlatabildim. Derdime deva bir motosiklet onerisi abilerimden, kardeşlerimden beklerim. Tesekkur ederim şimdiden hayırlı akşamlar.
Mg superboy begendim bide kuba dragon 50 ama dragonda sanirim otobana cıkmak yasakmış. Sigortası falan olmadigi icin diye duydum. Sanirim motosiklet tarzimi bu iki motordan anlatabildim. Derdime deva bir motosiklet onerisi abilerimden, kardeşlerimden beklerim. Tesekkur ederim şimdiden hayırlı akşamlar.