benım aldıgım motorda montajlı ama sanırım sahıbı calıstıramamaıs özelden numaranızı atabıırmısınız elınızde kullanım kılavuzu yada baglantı şeması varmıdır sizden alsam
bu kumanda pili yada şarjı nasıl oluyor
Hala ihtiyacınız var ise bana ulaşabilirsiniz. Yeni okudum mesajınızı selamlar.
İngilizce klavuz mevcut.
Taracıyıcıdan geçirip dijital gönderebilirim.veya istanbulda beni ziyarette edebilirsiniz müsait olduğum bir zaman çay içer bakarız.
kumandanın ayarlarını detaylı şekilde yazabilecek olan varmı acaba?
kumandanın titreşim ayarı, hareket sensörünün ayarları yada ne kadar ayar var ise basit bir anlatımla yazabilecek paylaşabilecek bir arkadaşımız çıkarmı aramızdan ?https://mcdn01.gittigidiyor.net/32973/329733827_0.jpg?1520458116
şimdi o 2 kez bastığın düğme motoru anca kahverengi kablodan dürtebilir. şöyle bir şey deneyelim, kahverengiyi stop' a değil plaka aydınlatmaya bağla. ben o şekilde kullanıyorum xj6' da.
topraklamayıda negatif uca değil, şasiye takmalısın.
Aynı sorun bendede oldu, kahverengi kabloya diyot bağlayarak sorunu çözdüm, ayrıca sinyal düğmesi açıkken motoru stop ettiğimde aynı şekilde sinyallerdende ters akım alarak göstergeler falan çalışıyor, koskoca motosiklet üreticilerinin bu kadar basit bir korumayı düşünmemesi çok enteresan.
aküsü olan bir motorda çalışmaması için bir sebep görmüyorum. 1 hafta motora dokunmadım alarm aktifti. kontağı çevirdim tek marşta çalıştırdım ama en fazla ne kadar dayanır hiç bilemiyorum herhalde bunu ancak kışın test etme fırsatım olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
hiç önemli değil, insallah verdiğim yönergeler bu alarmı takmayı düşünen motorcu arkadaşlara yardımcı olur. deneme yanılma yoluyla sorunsuz bir şekilde ilerledim şimdiye kadar.
bu arada bahs etmediğim bir gelişme var. alarm aktifken motoru stop ettiren yada çalışır vaziyette değilse motorun marş basmasını engelleyen gri ve pembe kabloları kill switch e yani gidondaki kırmızı anahtara bağlamamız gerektiğini söylemiştim. onu bulmanın kolay bir yolunu buldum. motorda sigorta kutusunu buluyoruz. daha sonra motoru çalıştırıp şüphelendiğimiz sigortaları çekmeye başlıyoruz. doğru sigortayi çektiğinizde motor stop edecektir. yada motor çalışmıyor iken yine şüphelendiğiniz sigortaları yerinden çıkarın(bir kerede sadece 1 sigorta) ve motoru çalıştırmaya çalışın. doğru sigorta yerinde değil iken motor çalışmayacaktır. o sigortanin altındaki kabloyu kesip bir tarafına pembeyi öteki tarafinada gri kabloyu bağlıyoruz ve işlem tamamlanıyor.
not:cbr 600fa larda bu sigorta starter yazısına denk gelen sigortadır. boşuna aramayın :cat: başka motorlarda da belki starter adı altındadır. eğer öyle birşey görürseniz muhakkak ilk önce o sigortayı deneyin.
bütün bu anlattıklarımdan sonra bağlamadığım tek kablo mavi renkli olan oda motoru çalıştırmaya yarayan kablodur. malesef onun hakkında bir bilgi veremiyorum vermeyide düşünmüyorum çünkü o fonksiyonu daha öncede bahs ettiğim gibi kullanma niyetinde değilim.
bu arada alarmın darbe hassasiyeti ayarlanamasada gayet iyi. motora biri dokunduğunda hemen kendini belli edip 5 saniye boyunca uyarı alarmını hemen çalıveriyor![]()
netten bakınca honda larda sinyal ışıklarının kablo rengi
açık mavi (Light Blue LB) ile turuncu (orange O) olarak görünüyor. sarı kabloları bunlara bağla. tabi doğruluğunu kontrol et.
http://www.tciaffairs.net/wp-conten...-in-07-cbr600rr-tail-light-wiring-diagram.jpg
spy5000m de iki siyah kablo haric tüm kablolar artı uctur. sigortada + - olmaz. sigortalar + hatlara araya baglanır.
pembe ve gri kabloya gelelim. normalde bu iki renk kısa devredir yani birine akım verirsen diğerinde de akım geçer ,alarm tetiklendiğinde kısa devre kalkar.
bahsettiğin sigortayı söktüğünde motor stop ediyorsa. sigortaya giren veya çıkan kablodan birini sökeceksin,
pembe veya gri ye bağlayacaksın. kalan diğer renk kabloyu sigortadan söktüğün ayağa bağlayacaksın. böylece alarm tetiklendiğinde
sigorta atmış gibi davranacak motor çalışmayacaktır.
Tabi kabloları kesip biçmeden önce doğruluğunu kontrol et
netten bakınca honda larda sinyal ışıklarının kablo rengi
açık mavi (Light Blue LB) ile turuncu (orange O) olarak görünüyor. sarı kabloları bunlara bağla. tabi doğruluğunu kontrol et.
http://www.tciaffairs.net/wp-conten...-in-07-cbr600rr-tail-light-wiring-diagram.jpg
spy5000m de iki siyah kablo haric tüm kablolar artı uctur. sigortada + - olmaz. sigortalar + hatlara araya baglanır.
pembe ve gri kabloya gelelim. normalde bu iki renk kısa devredir yani birine akım verirsen diğerinde de akım geçer ,alarm tetiklendiğinde kısa devre kalkar.
bahsettiğin sigortayı söktüğünde motor stop ediyorsa. sigortaya giren veya çıkan kablodan birini sökeceksin,
pembe veya gri ye bağlayacaksın. kalan diğer renk kabloyu sigortadan söktüğün ayağa bağlayacaksın. böylece alarm tetiklendiğinde
sigorta atmış gibi davranacak motor çalışmayacaktır.
Tabi kabloları kesip biçmeden önce doğruluğunu kontrol et
Hocam şu an bendede öyle gri, pembe ve mavi kablo boşta fakat en alttaki tuşa seri bir kaç sefer bastığımda motor yine kontak açıyor far yakıyor ona anlam veremedim işte, sadece marş basmıyor oda hiss yüzünden sanırım.ben sadece akü bağlantısı ve sinyal bağlantısını yaptım. motoru uzaktan çalıştırmak veya durdurmak kullanışlı değil. kumanda cebindeyken kazayla uzaktan kontağı açarsan akün sabaha dayanmaz. benim başıma yağmur altında giderken kumanda ıslandı ve alarmı tetikledi motor stop etti. dikkat etmek gerek kazaya neden olabilir.