- Konu Yazar
Selamlar, 1 ay önce b sınıfı ehliyeti aldım elimde 2012 çıkışlı 1.5 dci megane 3 icon mevcut. Azar azar kenara atarak yaklaşık 15 bin lira para biriktirdim son 3 yıl içerisinde, Üstüne babamdan 5 bin lira borç alıp üstüne ekleyip 2.el temiz scirocco alacaktım fakat rahmetli Barkın abimizin videolarını izleyince içimde motosiklet aşkı oluştu. A2 sınıfı motosiklet ehliyeti almak istiyorum fakat 35kw geçmeyen ve ufak tefek kazalarda, sürtmelerde hem cebimi hem de beni yakmayacak motosiklet arıyorum. İnternetten biraz araştırıp aklıma giren modelleri aşağıya yazıyorum;
Kawasaki Ninja 300
Kawasaki ninja 250sl
Honda CBR 250R
Yamaha MT25
Yamaha MT03
Yamaha YZF R25
Bajaj Pulsar NS200
KTM 250 Duke ABS
Açıkçası daha önce hiç motosiklet tecrübem yok, araba ehliyetini de yeni aldığım, pek kullanmadığım için çok trafik tecrübem de yok. Bu yüzden yüksek CC li motosiklet almaya biraz çekiniyorum. 125CC ile de başlayabilirim ama bu sefer de 5-10 bin km sürdükten sonra değiştirmek isteyeceğim, satması sıkıntı olabilir. Sizin önereceğiniz modeller nelerdir ?
Kawasaki Ninja 300
Kawasaki ninja 250sl
Honda CBR 250R
Yamaha MT25
Yamaha MT03
Yamaha YZF R25
Bajaj Pulsar NS200
KTM 250 Duke ABS
Açıkçası daha önce hiç motosiklet tecrübem yok, araba ehliyetini de yeni aldığım, pek kullanmadığım için çok trafik tecrübem de yok. Bu yüzden yüksek CC li motosiklet almaya biraz çekiniyorum. 125CC ile de başlayabilirim ama bu sefer de 5-10 bin km sürdükten sonra değiştirmek isteyeceğim, satması sıkıntı olabilir. Sizin önereceğiniz modeller nelerdir ?