Mor gardaşıma gurban olam
Ne gezdin be
Bu aralar takip edemedim crf den sonra makineyi neye çevirdin
Ne gezdin be
crf'den sonra tekrar bi tracer 700 oldu, galiba bir süre de öyle devam edecek.Mor gardaşıma gurban olam
Ne gezdin be![]()
teşekkür ederim. tam noktalar için buraya bakabilirsiniz: http://www.motorumla.net/kamp-yerlerim-ve-koordinatlari/Barhal hasta etti beni elinize emeğinize sağlık kaynak eser gibi olmuş. Bir de kamp yaptığınız noktayı tarif ederseniz mükemmel olur.
Adala-Salihli\Manisa ya bekleriz. 11-13mayıs arası gelirseniz SETMOG motosiklet festivaline de katılırsınız.
Tuvalet su bakkal ihtiyacı kolayca karşılanır.
festivallerle aram pek iyi değilsakin ve ıssız yerleri tercih ederim. yine de teşekkürler.
sev,yorum böyle kanalları bilgilendirici faydalıda biraz daha geliştir videoları konuş anlat mesela paralı camping yerleri ile parasız dışarda yapılan kamp alanlarını bence kategorilendir. hangi tip hangi iklimde çadır alınmalı hangi padler kullanılmalı camping dışındaki riskler nelerdir ne tür önlemler alınmalı nerelere motorla nerelere yürüyerek nerelere arabayla gidilmeli yada gidilir gibi şeyler..
zaten uzun süredir youtube da karavan kanallarınıda takibe aldım.. kafama ufak ufak yatmaya başladı ticariden çıkma ucuz yollu bir ducato falan alıp içini karavana çevirmek..