Türkiye'de Kamp Yapılacak Yerler [Video/Liste]

Pamukkale'de kamp yapılacak yerleri haritamda işaretledim.

F54

inzell güzel geziyorsun yaptığın çoğu paylaşımı face den takip ediyorum
paylaştığın yerlerin çoğunda kamp yaptım
karadeniz de sana bi tavsiyem var soğanlıda çıkınca limonsuyu tarafına değilde gümüşhane tarafında aydıntepe yayla sı var muazzam güzellikte ve göl de var hatta soğanlıdan çıkıp limonsuyu tarafına giderken manzara çokkk uzaktan görünüyor krater gölü gibi uzaktan bakınca

inzell güzel geziyorsun yaptığın çoğu paylaşımı face den takip ediyorum
paylaştığın yerlerin çoğunda kamp yaptım
karadeniz de sana bi tavsiyem var soğanlıda çıkınca limonsuyu tarafına değilde gümüşhane tarafında aydıntepe yayla sı var muazzam güzellikte ve göl de var hatta soğanlıdan çıkıp limonsuyu tarafına giderken manzara çokkk uzaktan görünüyor krater gölü gibi uzaktan bakınca

aklımda olsun, ıssız ve temiz kalmış yaylaları keşif için ayrıca gitmek istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah, maşallah.

Çok güzel paylaşımlar çok faydalı konu.

İnşallah bizde vakit bulurda biraz gezeriz bu şekilde.

Paylaşımlar için teşekkürler.

Sevgiler.

Son kampımı Sahrada yapmış biri olarak ''Terapi Gezileri''Başlığı altında İstanbul Sakarya,Bolu Çevresi ''Uzun İnce Bir Yoldayım''başlığı altında yurt içi ve yurt dışı gezi ve kamplarımı görebilirsiniz Herkese bol maceralı gezi kamplar
https://yoldabirivar.wordpress.com/

Huser yaylasının bu kısmı biraz kalabalık olabiliyor ama haftaiçi sakin olabilir. Az tepelere doğru düzlük bulmak mümkün, ama motosikletle gitmek zor olabilir. Motosikletle gidilebilecek yerler de vardır muhtemelen.

Bir keresinde bu yolda kamp yapmıştım. Henüz bahardı ve yol açılmamıştı. Ben de ilerleyebildiğim kadar içlere girdim ve nasıl olsa kimse geçemez diye yolun kenarına çadırımı kurdum. Henüz yol açılmamış ve karlar erimeye başlamışken böyle bir noktada kamp yapmayı deneyebilirsiniz. Blogdaki haritamda güzel manzaralı yerin tam koordinatı var. Farklı bir yere çadır kurmak isterseniz -eğer yol üzerindeyse- taş düşmeyecek bir yer seçmeye çalışın.
Bir de buraya gelmeden önce Soğanlı tarafında geniiiiiş düzlükler var, oraları da tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar