Motosikleti İstanbuldan Bitlise nasıl taşırım

Merhaba arkadaşlar. Lise yıllarımdan beri motor sevdası vardı içimde en sonunda almaya karar verdim ehliyete yazıldım.

İkinci el piyasası ile 0 piyasası birbirine çok yakın olduğu için ilk motor olarak sıfır cbr 250 r almayı düşünüyorum fakat şöyle bir sıkıntım var. Ben bitlisde ögretmenim, ailem istanbulda istedigim siyah renkli motorda istanbulda. aileme motoru aldırtabilirim ama bitlise nasıl taşırım emin değilim.

İnternette bayagı yaygın olarak otobüsle taşı diyorlar.
Ailem motoru otogara götürebilir bir şekilde fakat otobüs firmaları almazsa motor ellerinde kalacak sürekli olarakta motoru otogara taşıyamazlar.

Sizin tavsiye edeceğiniz bir yol varmı?

motor ile burada 2-3 ay pratik yapıp yazında ege akdeniz turuna çıkmayı düşünüyorum bu yüzden buraya getirtmek istiyorum.

(Kask, eldiven, mont, dizlikte alacağım )

Motoru alacağın bayiye diyorsun onlar da en kötü ihtimal sana en yakın bayiye gönderiyorlar yada evine ambar ile. Önce bayiyi ara ve fikir alışverişinde bulun. yardımcı olacaklardır

Hocam bende Cbr 125 r Aldım Alanyadan, Antalyaya getircektim.Mercedes Trevego bagajında sorunsuz getirdim.

Motoru alacağın bayiye diyorsun onlar da en kötü ihtimal sana en yakın bayiye gönderiyorlar yada evine ambar ile. Önce bayiyi ara ve fikir alışverişinde bulun. yardımcı olacaklardır

Bitliste bayisi var,dediğin yolu izlerse bir şekilde halledebilir,ist.motor kasada bitlise gelir bayi kurulumu yapar.orta yol bulunur.

Bitliste bayisi var,dediğin yolu izlerse bir şekilde halledebilir,ist.motor kasada bitlise gelir bayi kurulumu yapar.orta yol bulunur.

Bayiyi aradım hiç böyle birşeyden bahsetmedi. Direk olarak ya otobüsle götürürsün yada nakliye şirketi ile sen anlaşılsın dendi.

Bitliste bayisinin olduğuna eminmisiniz ben bulamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben mt 07 motosikletimi birbuçuk ay önce istanbul'dan Muş'a otobüsle getirdim.ilk önce travego model otobüs olması gerekli yüksek olduğu için motoru dik şekilde yerleştirip ufakta bağladı mi sorun olmaz.ilk önce şirketi ara veya Bitlis'te bir otobüs ile konuş para pazarlığını yap İstanbul'dan ne Zaman kalkacağını öğren ona göre verirsiniz İstanbul'dan. şimdi otobüs firmaları boş gelir gider havada kaparlar senin motoru.400 TL'den kapı açarlar 200 TL alırlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam veriyorsunuz kaptana 100 200 gerisi onların işi. Ankara istanbul tunceli diyarbakır. Bu dört ilden motosiklet yolladım. Gönül rahatlığı ile yollatabilirsiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar