Bu dediğiniz testleri istanbulda yapacak uygun biri var mı bildiğiniz?. Benim Usta direkt oo geçmiş olsun falan dedi 1500 TL yarım şekilde revizyon, yağsız kalır sorun çıkarırsa 2500 TL gibiymiş. Millet otoyolda 130km hızla gider, ben 100 110 arası giderim, yağını da hep motul 5100 ile km sinde değiştirdim başıma gelene bak şok oldum
ustanın başta oooo demesi en kötü senaryoyu direk sana giydirmesi anlamına geliyor
yok öle bişey
motorun segmanları bitse ve gömlek yani silindir aşınsa yağ yakmayla beraber kompresyonda düşer,yani pistonun silindirde sıkıştırdığı hava kartere kaçar ve motor verimden düşer
motor tamircilerinin çoğunda kompresyon ölçme aleti vardır,ücret karşılığında ölçtürebilirsiniz
eğer kompresyon düşmemişse kesinlikle sibop lastiklerinin bozulmasından ötürü yağ yakıyordur,,ve bu sibop lastikleride 5 tl bişeydir yani para tutmaz
lastikleri değiştirmek içinde silindir kapağını sökmek ve sibopları çıkarmak oradaki lastikleri çıkarıp yenisini takıp sonrasında siboplarıda taktıktan sonra tekrar silindir kapağını takıp sibop ayarı yapmak gerekir,yani öyle motor yapmak gibi değildir işi bilen yarım günde lastikleri değiştirip teslim edebilir en fazla 1 gün sürer
ama çoğu tamirci bunu size söylemez,motorun aşınmış veya bitmiş deyip komple yenileme yapar veya yarım motor yapar,yarım motorda segmanları değiştirmektir,tabi bu arada sibop lastikleride değiştiği için yağ yakma olayıda sona erer,neticede motor yapma parası alır,,amaçta budur ,para kazanmak
bir tamirciye götürdüğünüzde kompresyon yüksekse, büyük ihtimalle sibop lastikleri kavrulmuş ve bozulmuş olduğunu ondan yağ yaktığını söylerseniz ,tamirci sizin işi bildiğinizi sanarak size davranışı çok daha farklı olacaktır
ben 20 yıl araba motoru tamirciliği yaptığım için bu konuları ve tamircileri çok iyi biliyorum,,bu işler böyle,işten anlamazsan giydirirler
kompresyon olayına mesela arabadan örnek vereyim
arabayı rampada önü aşağı bakacak şekilde stop edip durdurun frene basın arabayı 1.ci vitese takın ve ayağınızı frenden çekin
eğer araba ayağınızı frenden çektikten sonra hafif ileri atılıp duruyorsa kompresyon iyidir kaçırma yapmıyordur
eğer vitesteki araba ayağınızı frenden çektiğinizde yavaş yavaş aşağı kayıyorsa kompresyon kaçırıyordur motor yapmak gerekir